Βούλτεψη: Δεν υπάρχει κανένα θέμα με Χαρδούβελη

«Συνάντηση εργασίας» και μόνο η σημερινή με Σαμαρά υποστήριξε

Βούλτεψη: Δεν υπάρχει κανένα θέμα με  Χαρδούβελη

Δεν υπάρχει θέμα με την συμμετοχή του κ. Χαρδούβελη στην κυβέρνηση, δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος κ. Σοφία Βούλτεψη.

Με αφορμή συγκεκριμένα και τη σημερινή συνάντηση τουυπουργού Οικονομικών με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, η κυβερνητική εκπρόσωπος απάντησε μιλώντας στον ραδιοσταθμό Real FM, πως επρόκειτο για συνάντηση εργασίας, και εφόσον διαρκούν οι διαπραγματεύσεις είναι φυσιολογικό ο πρωθυπουργός να συνεργάζεται με τον υπουργό Οικονομικών.

«Για να τελειώνουμε με αυτό το θέμα, η κυβέρνηση είναι ενιαία και ο κ. Χαρδούβελης απολαμβάνει απολύτως της εμπιστοσύνης και της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού. Και να σας πω και κάτι: προφανώς τη δημοσιονομική πολιτική και τη δημοσιονομική υπευθυνότητα την έχει ο υπουργός των Οικονομικών. Και να σας πω και κάτι ακόμη: το υπουργείο Οικονομικών επί Χαρδούβελη είναι που πέτυχε αυτές τις θετικές ρυθμίσεις από τις οποίες ωφελούνται τέσσερα εκατομμύρια Έλληνες» είπε η κ. Βούλτεψη.

Η κ. Βούλτεψη, αναφερόμενη επίσης στη συνεχιζόμενη διαπραγμάτευση με την τρόικα, τόνισε ότι έχει τις δυσκολίες της και τα όρια της -πολύ περισσότερο που είναι η τελευταία- και διατύπωσε την πεποίθηση ότι θα ολοκληρωθεί.

Είπε επίσης ότι δεν είναι σε θέση να δώσει ημερομηνία άφιξης της τρόικας και ανέφερε: «Αυτό που προσπαθούμε είναι να ολοκληρώσουμε την αξιολόγηση και να φτάσουμε σε μια συμφωνία για έξοδο».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top