Βούλτεψη: Δεν υπάρχει κανένα θέμα με Χαρδούβελη

«Συνάντηση εργασίας» και μόνο η σημερινή με Σαμαρά υποστήριξε

Δεν υπάρχει θέμα με την συμμετοχή του κ. Χαρδούβελη στην κυβέρνηση, δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος κ. Σοφία Βούλτεψη.

Με αφορμή συγκεκριμένα και τη σημερινή συνάντηση τουυπουργού Οικονομικών με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, η κυβερνητική εκπρόσωπος απάντησε μιλώντας στον ραδιοσταθμό Real FM, πως επρόκειτο για συνάντηση εργασίας, και εφόσον διαρκούν οι διαπραγματεύσεις είναι φυσιολογικό ο πρωθυπουργός να συνεργάζεται με τον υπουργό Οικονομικών.

«Για να τελειώνουμε με αυτό το θέμα, η κυβέρνηση είναι ενιαία και ο κ. Χαρδούβελης απολαμβάνει απολύτως της εμπιστοσύνης και της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού. Και να σας πω και κάτι: προφανώς τη δημοσιονομική πολιτική και τη δημοσιονομική υπευθυνότητα την έχει ο υπουργός των Οικονομικών. Και να σας πω και κάτι ακόμη: το υπουργείο Οικονομικών επί Χαρδούβελη είναι που πέτυχε αυτές τις θετικές ρυθμίσεις από τις οποίες ωφελούνται τέσσερα εκατομμύρια Έλληνες» είπε η κ. Βούλτεψη.

Η κ. Βούλτεψη, αναφερόμενη επίσης στη συνεχιζόμενη διαπραγμάτευση με την τρόικα, τόνισε ότι έχει τις δυσκολίες της και τα όρια της -πολύ περισσότερο που είναι η τελευταία- και διατύπωσε την πεποίθηση ότι θα ολοκληρωθεί.

Είπε επίσης ότι δεν είναι σε θέση να δώσει ημερομηνία άφιξης της τρόικας και ανέφερε: «Αυτό που προσπαθούμε είναι να ολοκληρώσουμε την αξιολόγηση και να φτάσουμε σε μια συμφωνία για έξοδο».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top