Επίσπευση της προεδρικής εκλογής ζητά ο Μ. Χρυσοχοΐδης

«Αυτό πρέπει να κάνουν οι υπεύθυνες πολιτικές δυνάμεις»

Επίσπευση της προεδρικής εκλογής ζητά ο Μ. Χρυσοχοΐδης

​Την άποψή του για επίσπευση της προεδρικής εκλογής επανέλαβε ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης μιλώντας στο Βήμα Fm.

«Έχω πει και έχω γράψει σε άρθρο μου ότι πρέπει να υπάρξει συμφωνία και να φέρουμε μπροστά, σωστά και συμφωνημένα, το θέμα του Προέδρου της Δημοκρατίας και εκλογές λίγους μήνες πριν από την καθορισμένη ημερομηνία του 2016. Αυτά νομίζω ότι πρέπει να κάνουν οι υπεύθυνες πολιτικές δυνάμεις του τόπου. Σκίζουμε μνημόνια ή πάμε στη μεταμνημονιακή εποχή με έναν τρόπο ασύντακτο ή από την άλλη πλευρά, λέει, κάνουμε face control σε όσους θέλουν να μπουν στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ και πρώτο κριτήριο είναι η μη ψήφιση του Προέδρου της Δημοκρατίας, ενώ οι θεσμοί και το Σύνταγμα επιβάλλουν να εκλεγεί τώρα Πρόεδρος και οι εκλογές να είναι ένα άλλο θέμα… είναι πραγματικά αξιοπερίεργο γιατί συμβαίνουν όλα αυτά», είπε.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης αναφέρθηκε και στο χρονοδιάγραμμα των μεγάλων έργων, ξεκαθαρίζοντας ότι η Ιονία Οδός θα παραδοθεί στην ώρα της μιας και τα έργα εξελίσσονται κανονικά και μέσα στο συμφωνημένο χρονοδιάγραμμα.

Τέλος, όσον αφορά στα διόδια, ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών είπε ότι θα τοποθετηθούν σταθμοί ανά 50 χιλιόμετρα στην Εγνατία Οδό, ενώ επιτέθηκε στους δημάρχους του νομού Φθιώτιδας που αντιδρούν, λέγοντας ότι τα διόδια δεν αφορούν τους κατοίκους, αλλά τους διερχόμενους και ότι απλά διαμαρτύρονται γιατί δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top