Μωραϊτάκης: Θα εκπροσωπήσω επάξια την αγορά

"Θα συνεργαστώ με υπουργούς και φορείς για να έρθει η ανάπτυξη στην χώρα"

Την υπόσχεση ότι θα εκπροσωπήσει επάξια την αγορά και όλους όσοι απασχολούνται σε αυτήν, είτε ως εργαζόμενοι, είτε ως στελέχη, είτε ως επιχειρηματίες, έδωσε με ανακοίνωσή του ο βουλευτής της Ν.Δ. και πρόεδρος του Συνδέσμου Μελών Χρηματιστηρίων Αθηνών (ΣΜΕΧΑ), Αλέξανδρος Μωραϊτάκης, ο οποίος αντικατέστησε τον Ανδρέα Ψυχάρη.

Επίσης, διαβεβαίωσε τους επενδυτές, ομολογιούχους,τους ζημιωθέντες της ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ και όλους όσους αδικήθηκαν, ότι θα τύχουν κάθε προσπάθειας αποκατάστασης της αδικίας που τους προκλήθηκε.

O κ.Μωραϊτάκης επεσήμανε ότι θα συνεργαστεί με όλους τους υπουργούς και τους φορείς «για να έρθει η ανάπτυξη στον τόπο μας με μέτρα που δεν έχουν δημοσιονομικό κόστος και να γίνει η Ελλάδα διεθνές κέντρο παροχής υπηρεσιών υψηλής προστιθέμενης αξίας».

Υπενθυμίζουμε ότι ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Ψυχάρης, παραιτήθηκε την Παρασκευή κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας για την εξαίρεση του ΕΝΦΙΑ από τις 100 δόσεις.

Δείτε επίσης: Αλέξανδρος Μωραϊτάκης: Ποιος είναι ο βουλευτής που παίρνει τη θέση του Ψυχάρη

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top