Ε.Βενιζέλος: Βγαίνουμε από το μνημόνιο και αλλάζουμε φάση

"Oι θυσίες του λαού πιάνουν τόπο" σχολίασε για την αύξηση του ΑΕΠ

​Αισιόδοξος πως "βγαίνουμε από το μνημόνιο και αλλάζουμε φάση" εμφανίστηκε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος, σχολιάζοντας τα τελευταία στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για το γ’ τρίμηνο που δείχνουν αύξηση στο ΑΕΠ, για πρώτη φορά μετά από 6 χρόνια.

«Μετά από επτά χρόνια ύφεσης η Ελλάδα επανέρχεται από το 2014 σε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης και οι θετικές προβλέψεις για το 2015 γίνονται πολύ πιο σίγουρες» είπε ο κ.Βενιζέλος.

Όπως ανέφερε, «αυτή η στατιστική διαπίστωση συνδέεται άμεσα με τις μεγάλες αγωνίες των πολιτών για προστασία και αύξηση των θέσεων εργασίας, με νέες ευκαιρίες για επενδύσεις και δουλειές, βελτίωση του εισοδήματος, αλλαγή του κλίματος, ανάκτηση της θέσης της χώρας μέσα στην ευρωπαϊκή και τη διεθνή αγορά».

Σύμφωνα με τον κ. Βενιζέλο, «αυτή είναι η πιο ολοκληρωμένη και ενθαρρυντική απόδειξη πως βγαίνουμε από το μνημόνιο και αλλάζουμε φάση ως χώρα, πως οι θυσίες του λαού πιάνουν τόπο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top