Δένδιας προς στρατιωτικούς: η πατρίδα θα ανταποδώσει ό,τι έχετε κάνει για αυτήν

Επίσκεψη του ΥΕΘΑ στην ΑΣΔΕΝ

Την Ανωτάτη Στρατιωτική Διοίκηση Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ), που εδρεύει στο Στρατόπεδο Σακέττα, επισκέφθηκε σήμερα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, στο πλαίσιο των ενημερωτικών περιοδειών του σε μείζονες σχηματισμούς και στρατιωτικά φυλάκια των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο κ. Δένδιας είχε τηλεδιάσκεψη με τους διοικητές σχηματισμών, μονάδων και φυλακίων της ζώνης ευθύνης της ΑΣΔΕΝ, ενώ σε δήλωσή του επισήμανε ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις αποτελούν πυλώνα σταθερότητας αλλά και υπερηφάνειας για την ελληνική κοινωνία.

«Κι αν έχουμε μία υποχρέωση είναι να μην απογοητεύσουμε μια κοινωνία η οποία έχει υποστεί σκληρά πλήγματα στην περηφάνια της» τόνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Ο κ. Δένδιας εξέφρασε την ελπίδα, «ότι η πατρίδα θα συνέλθει, θα μπορέσει να σας ανταποδώσει αυτό που κάνετε για αυτήν» και ανέφερε ότι έχει αναστραφεί η πορεία της χώρας. Διαβεβαίωσε επίσης τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, ότι είναι στη διάθεσή τους για τα μεγάλα αλλά και για τα μικρά προβλήματα της καθημερινότητάς τους.

«Για να βοηθήσω να γίνει η ζωή σας καλύτερη, για να μπορέσετε να πράξετε με τον καλύτερο τρόπο αυτό που περιμένει η πατρίδα από εσάς» επισήμανε.

Τον υπουργό Εθνικής Άμυνας συνόδευαν ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ αντιστράτηγος Μιχαήλ Κωσταράκος και ο αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Χρίστος Μανωλάς, ενώ λεπτομερή ενημέρωση του έκαναν ο διοικητής της ΑΣΔΕΝ, αντιστράτηγος Ιωάννης Ηλιόπουλος και ο επιτελάρχης, ταξίαρχος Γεώργιος Βύνιος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top