ΟΧΙ Μπέζα στη διασύνδεση ενσήμων με παροχές υγείας

Τι είπε ο υφυπουργός Εργασίας στη Βουλή;

ΟΧΙ Μπέζα στη διασύνδεση ενσήμων με παροχές υγείας

​Τα σενάρια που ακούγονται τις τελευταίες μέρες περί διασύνδεσης των ενσήμων με το είδος των παροχών υγείας που θα απολαμβάνει κάθε ασφαλισμένος απέρριψε κατηγορηματικά την Παρασκευή ο υφυπουργός Εργασίας, Α. Μπέζας από το βήμα της Βουλής.

Μάλιστα ο κ. Μπέζας ξεκαθάρισε ότι δεν τίθεται θέμα μείωσης των κατώτατων συντάξεων ή αύξησης των ορίων ηλικίας, κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ ότι κινδυνολογεί.

Όλα ξεκίνησαν με αφορμή την ερώτηση που κατέθεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Στρατούλης, υποστηρίζοντας ότι ο διοικητής του ΙΚΑ, Ρ. Σπυρόπουλος, με τις πρόσφατες δηλώσεις του λειτουργεί ως «πολιτικός λαγός» της κυβέρνησης.

«Η κυβέρνηση μεριμνά ώστε οι δικαιούχοι ��αμηλών συντάξεων να εξαιρεθούν από τις όποιες μειώσεις. Σε ό,τι αφορά δε το ΕΚΑΣ συνεχίζεται να καταβάλλεται στο ίδιο ύψος», είπε και πρόσθεσε:

«Εξακολουθείτε να λειτουργείτε ως θεατές, να κινδυνολογείτε και να καταστροφολογείτε σε βάρος του ασφαλιστικού συστήματος. Είναι τραγικό να λειτουργείτε με τη πολιτική της εύκολης παροχολογίας και των ψευδαισθήσεων που μας οδηγεί στη καταστροφή. Το ασφαλιστικό είναι μια δημοσιονομική βόμβα και πρέπει να είναι πάνω από κομματικές σκοπιμότητες, να μας ενώνει. Δεν δείχνετε όμως ούτε σοβαρότητα ούτε υπευθυνότητα».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top