Γεωργιάδης για Καρατζαφέρη: Θα πάει φυλακή αν αποδειχθούν αυτά με τις offshore!

Για «ταφόπλακα στο ΛΑΟΣ» έκανε λόγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ

Γεωργιάδης για Καρατζαφέρη: Θα πάει φυλακή αν αποδειχθούν αυτά με τις offshore!
«Θέλω να πιστεύω ότι όλο αυτό έχει άλλη εξήγηση» δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης στον Βήμα FM, σχολιάζοντας τα περί εμπλοκής του Γιώργου Καρατζαφέρη στο σκάνδαλο με τα εξοπλιστικά.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ σημείωσε ότι ξαφνιάστηκε όταν «έσκασε» το θέμα και τόνισε: «Όλοι ξέραμε ότι είναι πλούσιος. Ποτέ δεν προσποιήθηκε ότι είναι φτωχός. Ποτέ δεν τον ρωτήσαμε για offshore, ούτε μας είπε ποτέ να είμαστε πιο διακριτικοί για τις offshore με τις ερωτήσεις στη Βουλή».

Παράλληλα, ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε ότι αν αποδειχθεί ένοχος ο κ. Καρατζαφέρης, τότε μπαίνει ταφόπλακα στο ΛΑΟΣ και ο ίδιος θα πάει για πολλά χρόνια στη φυλακή: «Αν αληθεύει. Αν αποδειχθούν όλα αυτά στο δικαστήριο, το θέμα δεν θα είναι και δεν είναι πολιτικό. Θα πάει φυλακή». Ο πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ, έδωσε και μια άλλη διάσταση στο θέμα τονίζοντας ότι από το θέμα θα κινδυνεύσει και ο γιος του κ. Καρατζαφέρη: «Είναι και ο γιος του που θα κινδυνεύσει. Ο γιος του δεν ανακατεύτηκε ποτέ και σε τίποτα. Θα είναι μία τραγωδία».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε και στο δημοσίευμα της «Αυγής» (στην οποία έχει στείλει και εξώδικο) που ζητούσε να γίνει έρευνα πόθεν έσχες και στον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Θάνο Πλεύρη: «Καθαρός ουρανός, αστρ��πές δεν φοβάται. Τώρα μου έκαναν έλεγχο, ας μου ξανακάνουν 100 φορές. Δε θα βρουν τίποτα. Εγώ δεν έχω offshore στο εξωτερικό και έχω παραιτηθεί από το δικαίωμα του απορρήτου. Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν και να δω τι θα γίνει εάν γίνουν κυβέρνηση». Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top