Γεωργιάδης: Τεράστιο το επικοινωνιακό λάθος με τον ΕΝΦΙΑ

«Υπήρξε ασυνεννοησία μεταξύ Χαρδούβελη και Σαββαΐδου»

Γεωργιάδης: Τεράστιο το επικοινωνιακό λάθος με τον ΕΝΦΙΑ
Για «τεράστιο επικοινωνιακό λάθος» έκανε λόγο ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στο Mega για το θέμα της εξαίρεσης του ΕΝΦΙΑ από τη ρύθμιση για τις δόσεις.

«Η ρύθμιση που ψηφίσαμε πριν από 2 εβδομάδες αφορούσε τις ληξιπρόθεσμες οφειλές, όχι τις τρέχουσες. Από λάθος διατύπωση, δινόταν και η ερμηνεία για τις τρέχουσες» σημείωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, συμπληρώνοντας ότι «αν φτιάχν��με μια ρύθμιση που θα βάζαμε τις τρέχουσες εισφορές, δεν θα πλήρωνε κανείς οφειλή στην εφορία».

Σύμφωνα με τον ίδιο, η τροπολογία στη ρύθμιση των 100 δόσεων που θα τεθεί σήμερα σε ψηφοφορία έχει το χαρακτήρα νομοτεχνικής βελτίωσης: «Από στους 10 νόμους, στους 5 δημιουργούνται προβλήματα μετά την ψήφιση τους, όταν πάνε να βρούνε πρακτική εφαρμογή. Οπότε έρχονται οι λεγόμενες νομοτεχνικές βελτιώσεις. Αυτό που κάνουμε σήμερα θα ήταν μια απλή νομοτεχνική βελτίωση, δεν θα την έπαιρνε είδηση κανένας».

Ο κ. Γεωργιάδης δεν θέλησε να πει ότι φταίει κάποιος συγκεκριμένα και έριξε το φταίξιμο στην «ασυνεννοησία μεταξύ του Γκίκα Χαρδούβελη και της Κατερίνας Σαββαΐδου».

Τέλος, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ υποστήριξε ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα με την τροπολογία και πως θα ψηφιστεί από τους βουλευτές της συγκυβέρνησης. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top