Σήμερα η κρίσιμη ψηφοφορία για την τροπολογία της ρύθμισης των 100 δόσεων

Φόβοι για διαρροές ψήφων στην κυβέρνηση

Σήμερα η κρίσιμη ψηφοφορία για την τροπολογία της ρύθμισης των 100 δόσεων

​Σήμερα στις 12:00 θα πραγματοποιηθεί η κρίσιμη ονομαστική ψηφοφορία για την τροπολογία της ρύθμισης των 100 δόσεων, από την οποία η κυβέρνηση εξαίρεσε άρον άρον τον ΕΝΦΙΑ μετά από το σκληρό μαρκάρισμα της τρόικας, αλλά και για τα κόκκινα επιχειρηματικά δάνεια.

Στο κυβερνητικό στρατόπεδο υπάρχει ανησυχία, μετά από τις έντονες αντιδράσεις από βουλευτές τόσο της ΝΔ, όσο και του ΠΑΣΟΚ για την απίστευτη γκάφα της κυβέρνησης να ξηλώσει τον ΕΝΦΙΑ από τη ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών σε 100 δόσεις, αδειάζοντας την Γενική Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων, Κ. Σαββαΐδου.

Ήδη την Πέμπτη, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Α. Κακλαμάνης, δήλωσε ότι δεν θα ψηφίσει την τροπολογία, ενώ ζήτημα παραίτησης του υπουργού Οικονομικών, Γ. Χαρδούβελη έθεσε ο βουλευτής της ΝΔ, Γ. Βλάχος.

Τη δυσαρέσκειά τους εξέφρασαν επίσης η Ντόρα Μπακογιάννη, αφήνοντας και αυτή αιχμές εναντίον του υπουργού Οικονομικών, αλλά και ο Γ. Μιχελάκης και ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος έκανε λόγο για μεγάλη γκάφα.

Άγνωστο πάντως παραμένει, αν σήμερα στη Β��υλή θα είναι ο υπουργός Οικονομικών, Γ. Χαρδούβελης, ο οποίος τις τελευταίες μέρες αποτελεί το κόκκινο πανί για τους βουλευτές της συγκυβέρνησης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top