Ο. Κεφαλογιάννη: Η αλλαγή νοοτροπίας λόγω της κρίσης έκανε καλό στον Τουρισμό

«Αντιλήφθηκαν όλοι ότι χρειάζεται καλύτερο προϊόν και ανταγωνιστικότερες τιμές»

«Η θετική εικόνα στον τουρισμό τα τελευταία έτη, πρέπει να διατηρηθεί και να συνεχιστεί και για αυτό κάνουμε άνοιγμα σε νέες αγορές για να αυξήσουμε τους επισκέπτες και τα έσοδα στη χώρα μας». Αυτό τονίζει η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, σε συνέντευξή της στο μηνιαίο περιοδικό Crash και προσθέτει ότι «η κρίση έκανε καλό στον τουρισμό, αφού βοήθησε όλοι να αντιληφθούν ότι χρ��ιάζεται εξωστρέφεια, καλύτερο προϊόν και ανταγωνιστικότερες τιμές. Τώρα, έχουμε ένα μεγάλο ποσοστό ικανοποίησης των επισκεπτών από όλες τις αγορές για το προϊόν που βρίσκουν στην Ελλάδα»

Σύμφωνα με την κ. Κεφαλογιάννη υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για επενδύσεις στην Ελλάδα από το εξωτερικό και ήδη στο υπουργείο τουρισμού λειτουργεί η υπηρεσία μίας στάσης για τις τουριστικές επενδύσεις.

"Επιδιώκουμε να προσελκύσουμε επενδύσεις υψηλής ποιότητας και προδιαγραφών γιατί έχουν μεγάλη ζήτηση. Αυτό το λέω γιατί γνωρίζω ότι τα καταλύματα 5 αστέρων είναι αυτή τη στιγμή fully booked και ακόμη και άλλα να είχαμε θα ήταν γεμάτα" αναφέρει η υπουργός και προσθέτει, μεταξύ άλλων, ότι αν και υπάρχει μια τεράστια αγορά για το γκολφ, η Ελλάδα δεν έχει αναπτυχθεί στο κομμάτι αυτό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top