Βουλευτές της ΝΔ ζητούν παράταση προστασίας της α' κατοικίας και για το 2015

Ερώτηση στους υπουργούς Οικονομικών και Ανάπτυξης

​Παράταση της προστασίας της πρώτης κατοικίας από πλειστηριασμούς και για το 2015 ζητούν 10 βουλευτές της ΝΔ με επικεφαλής τον Γιώργο Βλάχο.

Οι βουλευτές απευθύνονται στους υπουργούς Οικονομικών και Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας κκ Χαρδούβελη και Σκρέκα αντίστοιχα και χαρακτηρίζουν αναγκαία μια νέα νομοθετική ρύθμιση, ώστε να δοθεί παράταση του ισχύοντος καθεστώτος και για το επόμενο έτος επισημαίνοντας, ότι στο τέλος του 2014 εκπνέει η προθεσμία που ορίζει ο νόμος για την προστασία της α’ κατοικίας και έχει δημιουργηθεί μεγάλη ανασφάλεια στους πολίτες, οι οποίοι δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις οικονομικές τους υποχρεώσεις και κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους.

Την ερώτηση υπογράφουν επίσης οι βουλευτές: Μάξιμος Χαρακόπουλος, Ευριπίδης Στυλιανίδης, Κωνσταντίνος Τσιάρας, Ανδρέας Λυκουρέντζος, Ιορδάνης Τζαμτζής, Αλέξανδρος Κοντός, Νίκος Παναγιωτόπουλος, Σάββας Αναστασιάδης και Σταύρος Καλογιάννης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top