Χαμός στην Βουλή: Ρατσιστικές ατάκες και... άγριος καυγάς Κατριβάνου - Καπερνάρου

Οι Αλβανοί είναι αγγελούδια μπροστά στους Αλγερίνους!

Χαμός στην Βουλή: Ρατσιστικές ατάκες και... άγριος καυγάς Κατριβάνου - Καπερνάρου

​Άναψαν τα αίματα για μια ακόμα φορά στη Βουλή, με πρωταγωνιστές αυτή τη φορά ενός τρικούβερτου καυγά, τον ανεξάρτητο βουλευτή Β. Καρπενάρο και τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Β. Κατριβάνου.

Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της κοινοβουλευτικής «Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Σωφρονιστικού Συστήματος και Λοιπών Δομών Εγκλεισμού Κρατουμένων».

Αφορμή στάθηκε η τοποθέτηση του κ. Καρπενάρου, ο οποίος έκανε λόγο για… «λαθραίους μετανάστες» και κατέταξε τους κρατούμενους με βάση την εθνικότητά τους, θέλοντας έτσι να καταδείξει ποια κατηγορία είναι περισσότερο εγκληματική.

«Πιο επικίνδυνοι εγκληματίες είναι οι Αλγερινοί και μετά οι Μαροκινοί. Μπροστά τους οι Αλβανοί είναι αγγελούδια και αρνάκια», είπε ο κ. Καρπενάρος και προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση της κας Κατριβάνου.

«Η Βουλή ψήφισε τον αντιρατσιστικό νόμο και παρ’ όλ’ αυτά ένας βουλευτής έχει ρατσιστικό λόγο εντός της Επιτροπής», είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για να πάρει την απάντηση του Β. Καρπενάρου:

«Αν θέλετε μπορείτε να πάρετε στο σπίτι σας τα αδέλφια σας τους λαθραίους μετανάστες».

«Είστε χυδαίος, είστε ρατσιστής» του είπε τότε η Β. Κατριβάνου και ο πρόεδρος της Επιτροπής, Α. Κουτσούμπας, ανακάλεσε στην τάξη τον ανεξάρτητο βουλευτή, λέγοντάς του ότι όλα αυτά τα κάνει για τις τηλεοράσεις.

«Εγώ σας ανακαλώ στην τάξη γιατί λέτε πως όσα είπα είναι για τις τηλεοράσεις», φώναξε τότε ο κ. Καρπενάρος, αλλά ευτυχώς τα πνεύματα ηρέμησαν μετά από αυτό.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top