Π. Παναγιωτόπουλος: «Όχι στην άρση πλειστηριασμών της πρώτης κατοικίας»

«Θα παίξουμε το παιχνίδι με τους δικούς μας εθνικούς όρους»

Π. Παναγιωτόπουλος: «Όχι στην άρση πλειστηριασμών της πρώτης κατοικίας»

​Ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει την άρση πλειστηριασμών της πρώτης κατοικίας ξεκαθάρισε ο βουλευτής της ΝΔ, Π. Παναγιωτόπουλος, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται μέσα στα 19 προαπαιτούμενα που έχει θέσει η τρόικα για να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος.

«Το λέω σαφώς… Για την πρώτη κατοικία δεν θα το ψηφίσω. Δεν θα το ψηφίσει και η πλειοψηφία των κοινοβουλευτικών ομάδων των δύο κομμάτων που συγκυβερνούν», τόνισε, μιλώντας στην ��ρωινή εκπομπή του Mega.

Ο πρώην υπουργός Πολιτισμού, υπογράμμισε ότι οι Ευρωπαίοι έχουν αναγνωρίσει τις θυσίες των Ελλήνων και τις μεταρρυθμίσεις που έχει καταφέρει να κάνει η Ελλάδα, όμως όπως είπε, τη συγκεκριμένη κρίσιμη στιγμή το παιχνίδι χοντραίνει.

«Φαίνεται ότι σ’ αυτή τη δύσκολη φάση, την πλέον αποφασιστική, την τελική φάση, που μπαίνουμε στην τελική διαδρομή για να αρχίσουμε να βγαίνουμε από αυτόν τον εφιάλτη των τελευταίων πέντε ετών το παιχνίδι χοντραίνει ακόμα περισσότερο. Θα το παίξουμε με τους δικούς μας εθνικούς όρους και θα πετύχουμε το καλύτερο», είπε ο κ. Παναγιωτόπουλος και πρόσθεσε:

«Τέτοιου είδους μαξιμαλισμοί, απαράδεκτοι, όπως είναι ο πλειστηριασμός της πρώτης κατοικίας δεν πρόκειται να περάσουν».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top