Παπαδημούλης: Τ�� Μνημόνιο πέθανε... ζήτω το Μνημόνιο!

«Οι κόκκινες γραμμές της κυβέρνησης έγιναν πρασινοκόκκινα κορδελάκια»

Παπαδημούλης: Το Μνημόνιο πέθανε... ζήτω το Μνημόνιο!
«Το Μνημόνιο πέθανε, ζήτω το νέο Μνημόνιο» δήλωσε ο Δημήτρης Παπαδημούλης μιλώντας στον Alpha 9.89.

«Οι αποφάσεις του Eurogroup και οι δηλώσεις Ντάισελμπλουμ τις προηγούμενες βδομάδες θα μπορούσαν να έχουν λεζάντα “το Μνημόνιο πέθανε, ζήτω το νέο Μνημόνιο”. Που λέγεται ECCL, δηλαδή “Ενισχυμένη Γραμμή Πίστωσης” που θα δοθεί από τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας με Memorandum of Understanding. Και Memorandum σημαίνει Μνημόνιο. Από την πρόωρη και "καθαρή" έξοδο στις αγορές που μας έταζαν Σαμαράς και Βενιζέλος εδώ και μήνες, πάμε στο νέο Μνημόνιο» δήλωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Το μόνο που απομένει για τον Δεκέμβρη, ως αντικείμενο παζαρέματος μεταξύ κυβέρνησης και δανειστών, είναι η “συσκευασία” του πακέτου. Κι έτσι οι κόκκινες γραμμές της κυβέρνησης θα γίνουν πρασινοκόκκινα κορδελάκια για τη συσκευασία» πρόσθεσε ο κ. Παπαδημούλης.

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εκτίμησε ότι η κυβέρνηση θα αρχίσει να εξετάζει ολοένα και πιο σοβαρά το ενδεχόμενο των εκλογών πριν την ψηφοφορία για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ενώ κατηγόρησε τον Αντώνη Σαμαρά και τον Ευάγγελο Βενιζέλο ότι με τις δηλώσεις τους περί βιωσιμότητας του χρέους δίνουν τροφή στους δανειστές για να μην εφαρμόσουν την υποχρέωση που έχουν λάβει από το 2012.

Ο κ. Παπαδημούλης αναφέρθηκε και στην υπόθεση των εξοπλισμών, κάνοντας λόγο για «μεγάλο σκάνδαλο» και προσθέτοντας ότι «είναι φανερό πλέον ότι δεν τα “έπαιρνε” μόνο ο Τσοχατζόπουλος». Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top