ΟΝΝΕΔ: Η Παιδεία δεν αλλάζει με κλειστά σχολεία

«Φωτογραφίζει» τον ΣΥΡΙΖΑ ότι υποκινεί τις καταλήψεις

ΟΝΝΕΔ: Η Παιδεία δεν αλλάζει με κλειστά σχολεία

Κατά των καταλήψεων στα σχολεία τάσσεται η ΟΝΝΕΔ με ανακοίνωσή της. Η νεολαία της ΝΔ αναφέρει ότι τόσο το Λύκειο όσο και η Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση συνολικά χρειάζονται αλλαγές και υπενθυμίζει ότι έχει καταθέσει τις προτάσεις της εδώ και δύο χρόνια για ένα σύγχρονο Λύκειο με στόχο την ενίσχυση του ρόλου των δημόσιων σχολείων.

«Κάποιοι βέβαια, αντί να καταθέσουν τις απόψεις τους στο δημόσιο διάλογο, τροφοδοτούν με μιζέρια και ισοπέδωση τους μαθητές, σπρώχνοντάς τους στις καταλήψεις. Η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ σε πρόσφατη ανακοίνωσή της δεν δίστασε να προτρέψει τους μαθητές σε καταλήψεις διαρκείας, προκειμένου να εξυπηρετήσει το κομματικό της συμφέρον. Είναι ξεκάθαρο ότι προσπαθεί να χρησιμοποιήσει τους νέους, προκειμένου να δημιουργήσει τεχνητή ένταση. Ας γνωρίζουν οι δυνάμεις του αποπροσανατολισμού και της αποσταθεροποίησης ότι οι μαθητές και οι νέοι είναι το μέλλον αυτής της χώρας και το μέλλον δεν περιορίζεται στο μικροπολιτικό τους συμφέρον. Η κοινωνία ζητά μεταρρυθμίσεις τώρα και θα βρίσκεται στο πλευρό μας, απέναντί τους» υποστηρίζει η ΟΝΝΕΔ.

Η νεολαία της ΝΔ καταλήγει στην ανακοίνωσή της:

«Καλούμε τους μαθητές να γυρίσουν την πλάτη σε όλους αυτούς που τους θέλουν δεμένους στο παρελθόν και στη μιζέρια και με ανοιχτά μυαλά, να διαμορφώσουμε όλοι μαζί το Νέο Λύκειο μέσα από φρέσκες απόψεις, με σύγχρονες και καινοτόμες προτάσεις.

Η Παιδεία δεν αλλάζει με κλειστά σχολεία. Στην αλυσίδα τους προτάσσουμε τις ιδέες μας και το διάλογο».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top