Ο Βενιζέλος διόρισε τον Χατζημαρκάκη στο υπουργείο Εξωτερικών!

Ανέλαβε πρέσβυς εκ προσωπικοτήτων ο πρώην ευρωβουλευτής

Τον διορισμό του πρώην ευρωβουλευτή με τους Γερμανούς Φιλελεύθερους και υποψήφιου με το ελληνικό κόμμα «Έλληνες, Ευρωπαίοι πολίτες» στις ευρωεκλογές του 2014 Γιώργου Χατζημαρκάκη ανακοίνωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Μην πηγαίνει ο νους σας στο… κακό καθότι ο κ. Χατζημαρκάκης διορίστηκε πρέσβυς εκ προσωπικοτήτων, με τον κ. Βενιζέλο να τονίζει ότι είναι έτοιμος «να αναλάβει όλες τις αναγκαίες αποστολές στο εξωτερικό υπό τις οδηγίες μου και σε συνεργασία με τις υπηρεσίες και τις αρχές του υπουργείου Εξωτερικών».

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών χαρακτήρισε τον κ. Χατζημαρκάκη «εξαιρετικά έμπειρο και Ευρωπαίο πολιτικό» και πρόσθεσε ότι «μπορεί να συνεισφέρει εθνικά».

Ο πρώην ευρωβουλευτής, από την πλευρά του, υποστήριξε ότι η Ελλάδα πρέπει «να μεγαλώσει τις συμμαχίες της στην Ευρώπη» και δήλωσε έτοιμος να αναλάβει το χρέος να αξιοποιήσει για την πατρίδα τις γνώσεις, τις εμπειρίες και τις επαφές που έχει αποκτήσει τα τελευταία 20 χρόνια στις Βρυξέλλες και τη Γερμανία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top