Α. Γκλέτσος: «Θα συνεργαστώ και με τον διάβολο για το καλό της πατρίδας»

«Στόχος μας να διεκδικήσουμε τα αυτονόητα και να πρυτανεύσει η λογική»

Α. Γκλέτσος: «Θα συνεργαστώ και με τον διάβολο για το καλό της πατρίδας»

​Για το νέο του κόμμα, την Τελεία μίλησε στην Πόπη Τσαπανίδου και στην εκπομπή Live U, ο ιδρυτής του κόμματος Α. Γκλέτσος.

«Θέλουμε να διεκδικήσουμε τα αυτονόητα και να πρυτανεύσει η κοινή λογική. Γιατί από τη Μεταπολίτευση και μετά τα δύο μεγάλα κόμματα χώρισαν τους Έλληνες σε Πράσινους και Μπλε, χωρίς να παράγεται πολιτική, παρά μόνο σκάνδαλα και αστοχίες», είπε, ο δήμαρχος Στυλίδας.

Όπως τόνισε, το κόμμα του λέει… «τέρμα» στις μονοκομματικές κυβερνήσεις, οι οποίες παράγουν μόνο σ��άνδαλα και στηρίζει τις πολυκομματικές κυβερνήσεις για να αντιμετωπιστεί, όπως είπε, η διαφθορά.

Ο Α. Γκλέτσος κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ και την Νέα Δημοκρατία ότι έφεραν τη χώρα στο σημερινό αδιέξοδο και επεσήμανε ότι είναι απαραίτητη η αλλαγή προσώπων.

Πρόσθεσε μάλιστα με νόημα ότι μέχρι τον Μάρτιο θα είναι έτοιμο το ψηφοδέλτιο του κόμματος για να μπει στην εκλογική μάχη, ξεκαθαρίζοντας ότι αυτό θα αποτελείται από πρόσωπα τα οποία έχουν δουλέψει στη ζωή τους, ξέρουν από δυσκολίες και δεν είναι παιδιά κανενός κομματικού σωλήνα.

Όσο για τον ιδεολογικό χώρο, στον οποίο τοποθετείται η Τελεία, η απάντηση του Α. Γκλέτσου είναι χαρακτηριστική: «Πουθενά».

«Γιατί πρέπει να χωριζόμαστε δέκα εκατομμύρια λιγοστοί Έλληνες; Υπάρχουν τα προβλήματα, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε εργαλεία, είτε από τα δεξιά, είτε από τα αριστερά», είπε ο Α. Γκλέτσος, προσθέτοντας ότι είναι έτοιμος να συνεργαστεί και με το διάβολο για το καλό της πατρίδας, εφόσον τηρούνται οι συμφωνίες.

Αν πάντως ο λαός δεν τον τιμήσει με την ψήφο του, εκείνος δεν θα το πάρει κατάκαρδα. Θα συνεχίσει τη θητεία του ως δήμαρχος και όταν αυτή ολοκληρωθεί θα ασχοληθεί με το… ψάρεμα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top