Πιπιλή για εκλογές: Όλα θα κριθούν από τον Προϋπολογισμό και τα Εθνικά θέματα

"Η επιτήρηση από τους δανειστές πρέπει να συνεχιστεί"

Πιπιλή για εκλογές: Όλα θα κριθούν από τον Προϋπολογισμό και τα Εθνικά θέματα

​Για τις συναντήσεις των πολιτικών αρχηγών με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια και το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών μίλησε το πρωί της Τετάρτης η γαλάζια βουλευτής Φωτεινή Πιπιλή, η οποία τόνισε μεταξύ άλλων, πως θεωρεί πιθανή την εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας.

«Να γνωρίζετε ότι όσο διευρύνεται η βάση των πολιτών η οποία δεν θέλει εκλογές, τόσο θα εξυπηρετηθεί το συναίσθημα βουλευτών, που τώρα, επειδή ακούν τον κόσμο να θέλει εκλογές, θα καταλάβουν ότι οι πολίτες, οι ψηφοφόροι τους, τείνουν στο να μην γίνουν εκλογές, οπότε θα στηρίξουν την εκλογή προέδρου» είπε η κ.Πιπιλή στον Real fm και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Σύμφωνα με την βουλευτή της ΝΔ, «όλα θα κριθούν από τον προϋπολογισμό που θα κατατεθεί εντός των ημερών στη Βουλή και θα ψηφιστεί, αλλά και από τα Εθνικά θέματα». «Αν ο προϋπολογισμός, ελαφρύνει από το τεράστιο βάρος της φορολόγησης τους πολίτες, θα είναι πολύ πιο σημαντικό για τον πολίτη να μην γίνουν εκλογές. Αλλά αν συνεχιστεί αυτή η "αρπαγή", το αποτέλεσμα θα είναι οι εκλογές» πρόσθεσε η κ.Πιπιλή.

Σχολιάζοντας την πρόσφατη συνέντευξη του υπουργού Οικονομικών Γ.Χαρδούβελη στο mega και την δήλωση του πως η σχέση της Ελλάδας με τους δανειστές θα διαρκέσει πολλά χρόνια, η βουλευτής είπε χαρακτηριστικά «Ο κ. Χαρδούβελης είπε μια αλήθεια την οποία δεν πρέπει να την κρύβουμε από τον πολίτη. Το ότι θα φύγει το ΔΝΤ ή το ότι δεν θα πηγαινοέρχεται η τρόικα στην Ελλάδα, δεν έχει να κάνει με την ανάγκη τήρησης αυτών που έχουμε ψηφίσει να κάνουμε. Η επιτήρηση πρέπει να συνεχιστεί, γιατί υπήρχε μια γενική πολιτική αιμολυσία που μας οδήγησε στη σημερινή κατάντια».

«Όποιος νομίζει ότι με οποιαδήποτε αλλαγή κυβέρνησης όλα θα γίνουν χαλαρά, είναι γελασμένος. Δεν φεύγει ο θεσμός της τήρησης. Τώρα είναι μόνιμη σχέση που σημαίνει ότι πρέπει να ακολουθούμε τις μεθόδους της Ευρώπης», τόνισε η βουλευτής, ενώ αναφέρθηκε και στην ανάγκη ελάφρυνσης της φορολογίας στην αστική περιουσία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top