Άδειασε τον Χαρδούβελη ο Τζαμτζής: «Δεν εκπροσωπεί την κυβέρνηση»

«Θα την πέσουμε στον οποιονδήποτε προκειμένου να γίνουν αλλαγές»

​Τον υπουργό Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη, άδειασε κανονικά ο βουλευτής Πέλλας της ΝΔ, Ι. Τζαμτζής, με αφορμή τις δηλώσεις του ότι η Ελλάδα θα βρίσκεται υπό εποπτεία μέχρι να αποπληρώσει το 75% του δανείου.

«Ο κ. Χαρδούβελης δεν εκπροσωπεί την κυβέρνηση. Ο πρωθυπουργός εκπροσωπεί την κυβέρνηση. Ο υπουργός Οικονομικών έχει έναν συγκεκριμένο τομέα. Ο κ. Χαρδούβελης είναι ένα μέλος της κυβέρνησης και το έργο της κυβέρνησης είναι συνολικό και την εκπροσωπεί ο πρωθυπ��υργός. Υπάρχουν ταυτόχρονα δύο παρατάξεις που είναι μέσα στην κυβέρνηση και ταυτόχρονα συνεννοούνται», είπε ο κ. Τζαμτζής, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega.

Μάλιστα ο βουλευτής της ΝΔ ξεκαθάρισε ότι θα εκφράζει τις αντιρρήσεις του, ανεξάρτητα αν ένας υπουργός ανήκει στη ΝΔ ή το ΠΑΣΟΚ για να διορθωθούν προβλήματα.

«Στο παρελθόν τα βάζαμε με τον Στουρνάρα και με τον κάθε Στουρνάρα είτε ανήκει στον ένα χώρο, είτε στον άλλο, όταν πρόκειται να διορθώσουμε προβλήματα, τα οποία υπάρχουν. Όπως αύριο θα την πέσουμε σε οποιονδήποτε προκειμένου να γίνουν αλλαγές και βελτιώσεις», είπε.

Ο κ. Τζαμτζής τέλος, πέταξε τα καρφιά του και εναντίον του βουλευτή της ΝΔ, Α. Ψυχάρη, ο οποίος υποστήριξε ότι τα αγροτικά δάνεια δεν πρέπει να συμπεριληφθούν στη ρύθμιση για τα κόκκινα δάνεια.

«Ο κ. Ψυχάρης εκπροσωπεί την Α’ Αθήνας. Έχει την άποψη του, σεβαστή. Από εκεί και πέρα όμως ας αφήσει κάποια θέματα που αφορούν τους αγρότες σε εμάς», είπε με νόημα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top