Αντώναρος: Ο Κ. Καραμανλής ήταν πάντα υπέρ του διαλόγου μεταξύ των κομμάτων

«Σημαντικό λόγω της κρίσης με την Τουρκία να υπάρχουν δίαυλοι επικοινωνίας»

«Βρισκόμαστε σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο, μπορεί πολύ σύντομα να χρειαστεί να μιλάμε όλοι μεταξύ μας για θέματα που έχουν να κάνουν με κινήσεις των γειτόνων μας. Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν οι δίαυλοι επικοινωνίας ανάμεσα στις πολιτικές δυνάμεις» ανέφερε σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά 90,1 ο Ευάγγελος Αντώναρος.

«Ο Κώστας Καραμανλής ήταν πάντα ανοιχτός στο διάλογο και αρκετές φορές είχε έρθει σε διάλογο για διάφορα θέματα» τόνισε ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, αλλά συμπλήρωσε ότι η συμπεριφορά του Αλέξη Τσίπρα δεν ενθαρρύνει κάποιον να επιδιώξει συζήτηση μαζί του.

«Είμαι όμως βέβαιος ότι πάντα υπάρχουν τρόποι επικοινωνίας» επισήμανε, ενώ άφησε να εννοηθεί ότι θα μπορούσε αυτό να προκύψει από κάποια πρωτοβουλία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κάρολου Παπούλια.

«Θέλω πάρα πολύ η παρούσα Βουλή να εκλέξει έναν άξιο Πρόεδρο της Δημοκρατίας που θα μπορέσει να εκφράσει τον μέσο Έλληνα πολίτη» ανέφερε, ενώ σχετικά με τους 23 ανεξάρτητους βουλευτές οι οποίοι θα κρίνουν το αποτέλεσμα δήλωσε: «Ίσως ο πρωθυπουργός να έχει στοιχεία που εγώ δε γνωρίζω και ο πρωθυπουργός να έχει κάνει ήδη επαφές μαζί τους».

Σχετικά με τον Κώστα Καραμανλή ανέφερε ότι «έχει αποδείξει ότι ξέρει ποιο είναι το καθήκον του και με παραταξιακή συνείδηση κάνει αυτό που πρέπει χωρίς να χρειαστεί να του το ζητήσει κανείς». Διευκρίνισε όμως ότι «ο Κώστας Καραμανλής δεν έχει αλλάξει στάση σχετικά με το ενδεχόμενο να προταθεί για Πρόεδρος της Δημοκρατίας» .

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top