Παπαδημούλης: Ο ΣΥΡΙΖΑ πάει για ποσοστό πολύ άνω του 30%

«Ο Τσίπρας είχε προτείνει συμβούλιο πολιτικών αρχηγών πριν από μήνες»

Παπαδημούλης: Ο ΣΥΡΙΖΑ πάει για ποσοστό πολύ άνω του 30%
«Ο Αλέξης Τσίπρας θα πήγαινε να συναντήσει τον πρωθυπουργό, εάν αυτός τον καλούσε» σημείωσε ο Δημήτρης Παπαδημούλης μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι πριν από πολλούς μήνες ο κ. Τσίπρας πρότεινε σύσκεψη υπό τον Παπούλια όλων των πολιτικών αρχηγών «για να συζητήσουμε τι θα γίνει με το χρέος και την οικονομία μετά το μνημόνιο αλλά τορπιλίστηκε από τον κ. Σαμαρά».

Ο ίδιος, απαντώντας στο ερώτημα για το αν έχει νόημα μια τέτοια συνάντηση, εφόσον ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει σκοπό απλά να ζητήσει εκλογές, ο κ. Παπαδημούλης δήλωσε: «Ο διάλογος είναι απαραίτητος, ειδικά όταν υπάρχουν διαφορές. Δεν νομίζω ότι δεν έχει νόημα μια συνάντηση Τσίπρα-Σαμαρά. Ακόμη και οι διαδικασίες με τις οποίες θα πάμε σε εκλογές έχουν μεγάλη σημασία».

Τέλος, σχολιάζοντας τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εκτίμησε ότι το κόμμα του θα πάρει ποσοστό που θα είναι πολύ πάνω από το 30%: «Το προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ στις δημοσκοπήσεις διευρύνεται. Το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές θα είναι πολύ πάνω από το 30%. Αυτό που άκουγα για ταβάνι στο 27% αποσύρθηκε». Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top