Κρίσιμες συναντήσεις σήμερα με Α. Σαμαρά και Α. Τσίπρα θα έχει ο Κ. Παπούλιας

Παρέλαση πολιτικών αρχηγών από το Προεδρικό Μέγαρο

Κρίσιμες συναντήσεις σήμερα με Α. Σαμαρά και Α. Τσίπρα θα έχει ο Κ. Παπούλιας

​Κρίσιμα ραντεβού με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα και τον πρωθυπουργό Α. Σαμαρά θα έχει σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κ. Παπούλιας.

Συγκεκριμένα ο κ. Παπούλια θα υποδεχθεί τον Αλέξη Τσίπρα στις 14:45 το μεσημέρι, ενώ στις 17:30 θα υποδεχθεί τον πρωθυπουργό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ραντεβού του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον πρωθυπουργό ήταν να γίνει στις 13:00 το μεσημέρι, όμως η ορκωμοσία του Νίκου Δένδια, ως υπουργoύ Άμυνας και του Κ. Σκρέκα, ως υπουργού Ανάπτυξης οδήγησαν στη μετάθεση της συνάντησης για το απόγευμα.

Ο Αντώνης Σαμαράς αναμένεται να ενημερώσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την πορεία των διαπραγματεύσεων με την τρόικα, το χρέος και την έξοδο της χώρας από το μνημόνιο, ενώ είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα συζητήσουν επίσης για τις τουρκικές προκλήσεις στην κυπριακή ΑΟΖ, εν όψει και του ταξιδιού του πρωθυπουργού στη Λευκωσία στις 7 Νοεμβρίου.

Ο Αλέξης Τσίπρας πάλι, θα ενημερώσει τον Κάρολο Παπούλια για τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με το χρέος και την επίτευξη μιας συμφωνίας με την τρόικα, αλλά και για το θέμα της διαχείρισης των 11,4 δισ. ευρώ του ΤΧΣ.

Την Τρίτη επίσης ο Κάρολος Παπούλιας θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, Φ. Κουβέλη, ο οποίος θα του επαναλάβει το αίτημά του για σύγκληση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών για το χρέος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top