Βούλτεψη: Ο Τσίπρας εγγυάται την επιστροφή στα μνημόνια

«Ο φόβος και η αβεβαιότητα έχουν ένα όνομα: Αλέξης Τσίπρας και ΣΥΡΙΖΑ»

Βούλτεψη: Ο Τσίπρας εγγυάται την επιστροφή στα μνημόνια
Στην αντεπίθεση για τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα στην ομιλία του στη σύνοδο της Εκτελεστικής Επιτροπής του Κόμματος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς πέρασε η Σοφία Βούλτεψη.

«Ο φόβος και η αβεβαιότητα έχουν μόνο ένα όνομα: Το όνομα αυτού που εμπνέει φόβο και αβεβαιότητα και δεν είναι άλλος από τον κ. Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ» δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος.

«Δεν μπορούν να μετρήσουν όχι μόνο τις συνέπειες των επιλογών τους, αλλά ούτε καν τους βουλευτές που έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση» πρόσθεσε η ίδια, κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ ότι προκαλεί φόβο και αβεβαιότητα στο εξωτερικό χωρίς να μετρούν όσα προτείνουν.

«Η πραγματική ανησυχία, ο πραγματικός φόβος, είναι να επιστρέψει η χώρα στα χρέη, στα ελλείμματα, στην αδυναμία δανεισμού, δηλαδή στα μνημόνια. Είναι το μόνο που εγγυάται ο κ. Τσίπρας, ο οποίος, μιλώντας σήμερα στους συμμάχους του στην Ευρώπη, επιτέθηκε για άλλη μια φορά στην Ελλάδα, στέλνοντας ξανά μηνύματα πολιτικής αστάθειας και δυσφήμησης της χώρας» κατέληξε η κα Βούλτεψη. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top