Βενιζέλος: Όχι νέο μνημόνιο, όχι νέα δάνεια,όχι άνοιγμα εργασιακών

Βολές κατά Μητσοτάκη σε κομματική σύσκεψη

​Η επόμενη ημέρα της Ελλάδας βρέθηκε στο επίκεντρο κομματικής σύσκεψης του ΠΑΣΟΚ με κύκλους της Χαριλάου Τρικούπη να λένε πως ο Ε.Βενιζέλος και το κόμμα συνεχίζουν την πορεία τους, ώστε η χώρα να βγει από το μνημόνιο και να αλλάξει η σχέση με τους δανειστές ώστε το ΔΝΤ να παρέχει στους Έλληνες μόνο τεχνική βοήθεια.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κ.Βενιζέλος υποστηρίζει πως δεν θα υπάρξει νέος δανεισμός για την Ελλάδα, παρά μόνο από τις αγορές, αν χρειαστεί.

Όπως λένε οι ίδιες πηγές, ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι δεν πρόκειται να ανοίξει το ασφαλιστικό, ούτε το θέμα των ομαδικών απολύσεων. Είπε επίσης ότι πρέπει να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση και να ενισχυθεί η λειτουργική ανεξαρτησία της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων.

Από όσα είπε ο κ. Βενιζέλος και αναφέρουν οι πληροφορίες, οι σχέσεις με τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκο Μητσοτάκη δεν έχουν βελτιωθεί καθώς παραμένουν οι διαφωνίες για τους μισθούς στο Δημόσιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top