Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Σαμαρά-Βενιζέλου: Τι δήλωσε ο ΥΠΕΞ;

Κίνηση "ΜΑΤ" από Χαρδούβελη απόψε

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Σαμαρά-Βενιζέλου: Τι δήλωσε ο ΥΠΕΞ;

​Ολοκληρώθηκε λίγα λεπτά μετά τις έξι το απόγευμα η συνάντηση του πρωθυπουργού Α.Σαμαρά με τους κκ Βενιζέλο και Χαρδούβελη.

Εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός εξωτερικών, όταν ρωτήθηκε για το αν η Ελλάδα θα στείλει τις θέσεις της στην τρόικα, διαβεβαίωσε πως «οι θέσεις μας είναι διαμορφωμένες» και οι εκπρόσωποι των δανειστών θα έρθουν στην Αθήνα το ταχύτερο.

«Έχουμε σχέδιο και χρονοδιάγραμμα που τηρείται. Η κυβέρνηση θέλει η προσεχής “εμφάνιση” της τρόικας στην Αθήνα να είναι η τελευταία και σ΄αυτή την κατεύθυνση εργάζεται» πρόσθεσε.

Σχολιάζοντας τις απολύσεις στο Δημόσιο, ο κ. Βενιζέλος ανέφερε ότι το ΠΑΣΟΚ είναι ένα από τα δύο κόμματα της κυβέρνησης, οι θέσεις του οποίου λαμβάνονται σοβαρά υπόψη. Όλα τα θέματα συζητούνται και στο τέλος βγαίνει το συμπέρασμα.

Σχετικά με το ασφαλιστικό, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ανέφερε ότι σε αυτό τον τομέα έχουν γίνει πολλά και ζήτησε να μη λησμονούνται οι διαρθρωτικές αλλαγές.

Τέλος, αναφερόμενος στον διάδοχο του κ. Αβραμόπουλου στο υπουργείο Άμυνας, ο κ. Βενιζέλος απάντησε ότι θα ανακοινωθεί όταν πρέπει.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, απόψε το βράδυ ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών Γ.Χαρδούβελης, αναμένεται να στείλει στην τρόικα τις θέσεις της ελληνικής κυβέρνησης σε όλα τα θέματα της διαπραγμάτευσης που είναι ακόμη ανοιχτά.
ΒΙΝΤΕΟ STAR
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top