Χαρδούβελης: θα κλειδώσει σύντομα η επιστροφή της τρόικας στην Αθήνα

Μετά την ενημέρωση σε Σαμαρά-Βενιζέλο στο Μέγαρο Μαξίμου

Αισιόδοξος ότι θα επιστρέψει σύντομα η τρόικα στην Αθήνα εμφανίσθηκε ο Υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης, παρά τις δηλώσεις του εκπροσώπου του ΔΝΤ Τζ.Ράις, που άφησε να εννοηθεί ότι δεν μπορεί να ορισθεί το χρονοδιάγραμμά της, προτού λάβει η τρόικα τις πλήρεις θέσεις της κυβέρνησης.

Συγκεκριμένα, μετά την ενημέρωση που έκανε για τα αποτελέσματα των επαφών του στο Βερολίνο στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ευάγγελο Βενιζέλο, κατά τη μεταξύ τους συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου, ο κ. Χαρδούβελης ανέφερε, σε άτυπη ενημέρωση σε δημοσιογράφους ότι σύντομα θα κλειδώσει η επάνοδος της τρόικας στην Αθήνα.

Για το αν η κυβέρνηση έχει καταθέσει τις θέσεις της στην τρόικα, ο υπουργός Οικονομικών απάντησε: «Αυτά συζητούσαμε σήμερα».

Τέλος, ο κ. Χαρδούβελης ερωτήθηκε για το πότε ο υπουργός Ανάπτυξης θα καταθέσει το νομοσχέδιο για τα «κόκκινα δάνεια» και απάντησε πως θα κατατεθεί σύντομα από τον ίδιο τον κ. Δένδια που είναι o επισπεύδων στο νομοσχέδιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top