Ποτάμι για στάση σε ΜΜΜ: Τριτοκοσμική συνήθεια να γίνεται τις ώρες αιχμής

«Παράδειγμα προς μίμηση ΟΑΣΘ & ΚΤΕΛ που κάνουν τις συνελεύσεις την Κυριακή»

Ποτάμι για στάση σε ΜΜΜ: Τριτοκοσμική συνήθεια να γίνεται τις ώρες αιχμής
Βέλη κατά των εργαζομένων στα μέσα σταθερής τροχιάς με αφορμή την απόφασή τους για τρίωρη στάση εργασίας σε ώρα αιχμής προκειμένου να παραβρεθούν στις γενικές συνελεύσεις τους, εξαπέλυσε το Ποτάμι.

«Αυτή η τριτοκοσμική συνήθεια να στερείται η πρωτεύουσα το κύριο μέσο μεταφοράς της για περισσότερες από τρεις ώρες πρέπει επιτέλους να σταματήσει» τονίζει σε ανακοίνωσή του το Ποτάμι, προσθέτοντας ότι «στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες το μετρό δε σταματά ποτέ να λειτουργεί στις καθημερινές ώρες αιχμής επειδή γίνεται η γενική συνέλευση των εργαζομένων».

«Το αναφαίρετο δικαίωμα των εργαζομένων να πραγματοποιούν τις συνελεύσεις του συνδικαλιστικού τους οργάνου μπορεί να ασκείται εκτός των ωρών αιχμής, και με επαρκές προσωπικό ασφαλείας, ώστε και το κοινό να μην υπερταλαιπωρείται, αλλά και ο συνδικαλισμός να μην απαξιώνεται στις συνειδήσεις των πολιτών» τονίζει το Ποτάμι, φέρνοντας ως παράδειγμα τον ΟΑΣΘ και τα ΚΤΕΛ όπου «οι βασικοί μέτοχοι είναι ταυτόχρονα και εργαζόμενοι και οι συνελεύσεις γίνονται Κυριακή απόγευμα». Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top