Καμμένος: Να μην υπολογίζει ο Σαμαράς στη στήριξη των ΑΝΕΛ

Δηλώνει εκ νέου ότι «ο Κώστας Καραμανλής παραμένει εθνικό κεφάλαιο»

Καμμένος: Να μην υπολογίζει ο Σαμαράς στη στήριξη των ΑΝΕΛ
«Πήγε τζάμπα το γεύμα που προσέφερε ο Σαμαράς στον Καραμανλή» δήλωσε ο Πάνος Καμμένος στα Παραπολιτικά 90.1, σχολιάζοντας πληροφορίες ότι ο πρωθυπουργός ζήτησε από τον κ. Καραμανλή να συμβάλει στην προσέγγιση των ΑΝΕΛ.

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν πρόκειται με κανένα τρόπο να βοηθήσουν στην παραμονή στην εξουσία αυτής της κυβέρνησης που έχει εξαθλιώσει τον ελληνικό λαό» τόνισε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, δηλώνοντας πως ο Αντώνης Σαμαράς αναζητά συνενόχους και όχι συνεργάτες.

Ο ίδιος δήλωσε εκ νέου ότι «ο Κώστας Καραμανλής παραμένει εθνικό κεφάλαιο», ωστόσο πρόσθεσε πως λυπάται που ο πρώην πρωθυπουργός «δίνει ψήφο εμπιστοσύνης σε μια κυβέρνηση που έχει ανατρέψει την δική του πολιτική».

Αναφορικά με τη συνεργασία του κόμματός του με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Καμμένος δήλωσε πως η συνεργασία τους θα εξαρτηθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ καθώς «υπάρχουν κόκκινες γραμμές στις οποίες δεν υποχωρούμε, όπως τα εθνικά και γεωπολιτικά θέματα».

«Εμείς δεν είμαστε ένα κόμμα όπως η ΔΗΜΑΡ και το ΛΑΟΣ. Δεν θα αποτελέσουμε την πατερίτσα κανενός» διαμήνυσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top