Σε δοκιμαστικό πλου του υποβρυχίου «Πιπίνος» ο Αβραμόπουλος!

Μαζί με τον αρχηγό ΓΕΝ αντιναύαρχο Ε. Αποστολάκη

Την ευκαιρία να αποκτήσει μία εικόνα για τις εν πλω δοκιμές που ξεκίνησε το νέο υποβρύχιο του Στόλου "Πιπίνος", είχε σήμερα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο οποίος μετέβη στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά, συνοδευόμενος από τον αρχηγό ΓΕΝ αντιναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη, και επιβιβάστηκε στο νέο υποβρύχιο που πραγματοποίησε ολιγόωρο δοκιμαστικό πλου.

«Το ελληνικό Ναυτικό, που έχει ξεπεράσει όλα αυτά τα προβλήματα, ενισχύεται ακόμα περισσότερο. Και θα είναι σημαντικός ο ρόλος του και για την εθνική μας ασφάλεια, αλλά και για την όποια αποστολή του ανατεθεί στο όνομα της διεθνούς νομιμότητας. Θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο αρχηγό και βέβαια τον κυβερνήτη και το πλήρωμα του υποβρυχίου που με την αξιοσύνη, την ικανότητά τους, την εκπαίδευσή τους και την κατάρτισή τους, εγγυώνται τη χρησιμότητα αυτού του όπλου στα χέρια των άξιων ανδρών μας, αλλά και του ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού» δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top