Συγχαρητήρια Παπούλια και Τσίπρα στην Προέδρο της Βραζιλίας

Για την επανεκλογή της

Συγχαρητήρια Παπούλια και Τσίπρα στην  Προέδρο της Βραζιλίας

Τα συγχαρητήριά του απέστειλε στην Πρόεδρο της Βραζιλίας Ντίλμα Ρούσεφ, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, για την επανεκλογή της στο προεδρικό αξίωμα.

«Με την ευκαιρία της επανεκλογής σας ως Προέδρου της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Βραζιλίας, θα ήθελα να σας εκφράσω, εκ μέρους του ελληνικού λαού και εμού προσωπικώς, τα θερμότατα συγχαρητήριά μου και τις πιο ειλικρινείς ευχές μου για κάθε επιτυχία στην υψηλή αποστολή σας» αναφέρει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στο μήνυμά του.

Στο ίδιο μήνυμα αναφέρεται επίσης: «Είμαι πεπεισμένος ότι οι παραδοσιακές σχέσεις φιλίας και συνεργασίας ανάμεσα στις δυο χώρες θα εμπλουτισθούν και θα ενδυναμωθούν κατά τη νέα θητεία σας, τόσο σε διμερές όσο και σε πολυμερές επίπεδο, επ’ αμοιβαία ωφελεία των δύο λαών μας.

Δράττομαι της ευκαιρίας να μεταφέρω τις θερμότατες ευχές μου για πρόοδο, ευτυχία και ευημερία στον λαό της Βραζιλίας και σε εσάς προσωπικώς».

Συγχαρητήρια επιστολή Τσίπρα στην Ρούσεφ

Στη συγχαρητήρια επιστολή του στην Πρόεδρο της Βραζιλίας, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας αναφέρει:

«Αγαπητή φίλη και συντρόφισσα Ντίλμα,

Εκ μέρους της ηγεσίας, των μελών και των φίλων του ΣΥΡΙΖΑ, επίτρεψέ μου να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια για τη νίκη σου. Ο λαός της Βραζιλίας μίλησε, ανταμείβοντας το Εργατικό Κόμμα Βραζιλίας με μία τέταρτη στη σειρά εκλογή. Ο σημαντικός ρόλος της Βραζιλίας στην παγκόσμια σκηνή είναι ένας αποφασιστικός παράγοντας για κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη, καθώς και για αλληλεγγύη, σταθερότητα και ειρήνη. Οι αδελφικές σχέσεις μεταξύ των κομμάτων μας, των κρατών μας και των λαών μας θα γίνουν ισχυρότερες και πιο αποτελεσματικές».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top