Αντί για ευχές ανταλλάσουν σκληρές ανακοινώσεις κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ

Νέα παρέμβαση από την Σοφία Βούλτεψη

Αντί για ευχές ανταλλάσουν σκληρές ανακοινώσεις κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ

Τα τελευταία 24ωρα κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση εξαπολύουν εκατέρωθεν πυρά με αφορμή την ολοκλήρωση των stress tests από τις ελληνικές τράπεζες και τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε το θέμα αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ.

Αν και αρχικά όταν ανακοινώθηκαν τα stress tests η αξιωματική αντιπολίτευση δεν αντέδρασε, μετά την δήλωση της κυβερνητικής εκπροσώπου Σ.Βούλτεψη για την τακτική του ΣΥΡΙΖΑ πως ενώ συνηθίζει να εκδίδει για το κάθε τι ανακοινώσεις, για τα στρες τεστ δεν είχε τίποτα να πει, η Κουμουνδούρου απάντησε κάνοντας λόγο για απαξίωση της περιουσίας του ΤΧΣ και «τραπεζοκεντρικές λύσεις». Επίσης και η Αριστερή Πλατφόρμα αμφισβήτησε την εγκυρότητα των επιτυχών για τις ελληνικές τράπεζες stress tests.

Η απάντηση στις ανακοινώσεις των Συριζαίων δεν άργησε να έρθει... Η κ.Σοφία Βούλτεψη με νέα ανακοίνωση κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ πως από την "αμήχανη σιωπή" πέρασε στην "μιζέρια".

«Σήμερα, οι διάφορες συνιστώσες άρχισαν να περιφέρουν τις απόψεις τους σε κανάλια, ραδιόφωνα και ιστοσελίδες. Άλλος μιλά για "αστερίσκους" και "γκρίζες ζώνες", άλλος για "φαρσοκωμωδία", άλλος για "μαϊμού κρατικοποίηση" και όλοι μαζί επαναλαμβάνουν τις αστειότητες περί... ίδρυσης νέων τραπεζών και "δημόσιου κοινωνικού ελέγχου"», ε��ισήμανε.

«Όλοι βλέπουμε τώρα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ λυπάται που οι καταθέσεις των Ελλήνων είναι ασφαλείς», κατέληξε η κ. Βούλτεψη.

Τι και αν παραμονή της Εθνικής μας Επετείου περιμέναμε ευχές και λουκούμια (όπως είθισται στην Βόρεια Ελλάδα)... κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται σε «πόλεμο».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top