Μήνυμα ενότητας από τον Δ. Αβραμόπουλο για να βγούμε από την κρίση

«Θα ξεπεραστούν οι δύσκολες στιγμές και θα καλυφθούν όλα τα κενά»

​Μήνυμα ενότητας έστειλε ο υπουργός Άμυνας, Δ. Αβραμόπουλος με την ευκαιρία της επετείου για την 28η Οκτωβρίου.

Ο κ. Αβραμόπουλος υπογράμμισε την ανάγκη ενότητας για να αντιμετωπιστούν οι δύσκολες στιγμές που διανύει ο τόπος, καθώς επίσης πνευματική αγρυπνία και ετοιμότητα για την αναζωογόνηση της πίστης στο ευρωπαϊκό όραμα, αγνοώντας τις επικίνδυνες σειρήνες του ευρωσκεπτικισμού, του λαϊκισμού και τους εθνικισμού.

Ο υπουργός Άμυνας εξήρε την αυτοθυσία των προγόνων μας και τη συμβολή της Ελλάδας στη θεμελίωση της νέας μεγάλης Ευρώπης και πρόσθεσε:

«Η Ελλάδα εξακολουθεί να προωθεί τη στενή συνεργασία με όλους τους γείτονες για μια πραγματική Ευρωπαϊκή γειτονιά ασφάλειας και δημιουργίας».

«Θα στέκομαι στο πλευρό σας, στη συλλογική προσπάθεια να κρατήσουμε το εθνικό μας αμυντικό σύστημα στο ύψος που οι ελπίδες και οι θυσίες των Ελλήνων αλλά και το εθνικό μας χρέος επιβάλλει», δήλωσε ο κ. Αβραμόπουλος και πρόσθεσε:

«Σαν έρθει η σύντομη τούτη ώρα που θα ξεπεραστούν οι δύσκολες στιγμές για τον τόπο μας, οι Ένοπλες Δυνάμεις μας θα είναι στην πρώτη γραμμή των προτεραιοτήτων, έτσι ώστε όλα τα κενά που άφησε η δημοσιονομική συγκυρία να καλυφθούν».

Καταλήγοντας στη δήλωσή του ο υπουργός Άμυνας ανέφερε:

«Η σημερινή επέτειος αποτελεί μια ευκαιρία για ν' αποκτήσουμε ξανά εμπιστοσύνη, δύναμη και προσδοκία, να σταθούμε με ετοιμότητα και πνευματική αγρυπνία, με την ψυχολογία του στρατιώτη πριν την αυριανή μάχη και να ξαναδώσουμε στην Ελλάδα μας την προοπτική, το κύρος και τον δυναμισμό που της αξίζει και δικαιούται».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top