Δημοσκόπηση Public Issue: Ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να αντιμετωπίσει καλύτερα τα προβλήματα

Έχει προβάδισμα τριών μονάδων έναντι μιας κυβέρνησης ΝΔ – ΠΑΣΟΚ

​Το δεύτερο μέρος της δημοσκόπησης της Public Issue δημοσιεύει σήμερα η «Εφημερίδα των Συντακτών» και σ’ αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ έχει προβάδισμα τριών μονάδων στο ερώτημα «ποια κυβέρνηση μπορεί να δώσει καλύτερες λύσεις στα σημερινά προβλήματα της χώρας».

Συγκεκριμένα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, συγκεντρώνει το 29% έναντι του 26% που έχει μια κυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ. Το 3% των ερωτηθέντων απάντησε ότι και οι δύο κυβερνήσεις μπορούν να τα καταφέρουν καλά, ενώ η απάντηση «καμία από τις δύο» συγκεντρώνει ποσοστό 39%.

162884g-grafima-dimoskopisi.jpg

Επίσης, το 27% των ερωτηθέντων θεωρεί ότι η Αριστερά μπορεί να αντιμετωπίσει καλύτερα τη σημερινή κρίση έναντι της Δεξιάς που συγκεντρώνει ποσοστό 24%, ενώ η απάντηση «καμία από τις δύο» συγκεντρώνει ποσοστό 37%.

Τέλος, το 18% των ερωτηθέντων δηλώνει ικανοποιημένο από τη λειτουργία της κυβέρνησης από 16% που ήταν τον Σεπτέμβριο, ενώ το 16% επιλέγει την αντιπολίτευση, από 18% που ήταν τον προηγούμενο μήνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top