Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ: στην κυβέρνηση απέμεινε μόνο η τρομολ��γνεία

Κάνει λόγο για «φτηνές επικοινωνιακές μπαρούφες»!

Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ: στην  κυβέρνηση απέμεινε μόνο η τρομολαγνεία

Με μια σκληρή ανακοίνωση απάντησε στα όσα δήλωσε κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ η εκπρόσωπος της ΝΔ Άννα Ασημακοπούλου, με αφορμή τα αποτελέσματα των stress test.

O ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει στην ανακοίνωσή του:

«Όταν στην κυβέρνηση δεν έχει απομείνει τίποτα άλλο παρά η τρομολαγνεία και οι φτηνές επικοινωνιακές μπαρούφες, όλοι αντιλαμβάνονται ότι ήδη μετράνε το χρόνο αντίστροφα. Μέχρι τότε τους καλούμε να επιδείξουν την όποια σοβαρότητα τους έχει απομείνει και να μην δοκιμάζουν άλλο τη νοημοσύνη μας».

Αντιδράσεις και από ΑΝΕΛ-ΚΚΕ

Οι θέσεις της κυβέρνησης προκάλεσαν την αντίδραση και άλλων κομμάτων.

«Την ώρα που ο ελληνικός λαός στενάζει από την υπερφορολόγηση, τα χαράτσια και τα «κόκκινα» δάνεια, ο κ. Σαμαράς μιλά για τις αντοχές των τραπεζών που έχουν πάρει πάνω από 200 δισ. ευρώ εγγυήσεις και ανακεφαλαιοποιήσεις, χρήματα που προέρχονται από τις πλάτες των Ελλήνων» δήλωσε ο εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ .

«Η κυβέρνηση πανηγυρίζει για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, κρύβοντας ότι αυτή έγινε με μόνιμη υποθήκη τα δικαιώματα του λαού, ενώ και η μετάβαση σ’ ένα άλλο πλαίσιο χρηματοδότησης, στηριγμένο στους μόνιμους μηχανισμούς εποπτείας της ΕΕ, δε θα σημαίνει για το λαό τίποτα παρά τη συνέχιση της ίδιας αντιλαϊκής πολιτικής», αναφέρεται σε σχόλιο του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ.


Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top