Παρών θα ψηφίσει ο ΣΥΡΙΖΑ για τις ληξιπρόθεσμες–Έκκληση κάνει ο ΥΠΟΙΚ

Οι διαβεβαιώσεις του Χαρδούβελη δεν πείθουν την Κουμουνδούρου

Παρών θα ψηφίσει ο ΣΥΡΙΖΑ για τις ληξιπρόθεσμες–Έκκληση κάνει ο ΥΠΟΙΚ

​"Παρών" θα ψηφίσει,σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΣΥΡΙΖΑ για τις 100 δόσεις στις ληξιπρόθεσμες οφειλές, παρά την έκκληση του υπουργού Οικονομικών Γ.Χαρδούβελη για το αντίθετο.

Ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί ότι η ρύθμιση της κυβέρνησης είναι πολύ μακριά από την δική του πρόταση.

Νωρίτερα, σχολιάζοντας την ρύθμιση για τα ληξιπρόθεσμα χρέη, ο κ.Χαρδούβελης είπε ότι η κυβέρνηση ανταποκρίνεται στην ανάγκη να δοθεί ανάσα σε χιλιάδες συμπολίτες μας που σήμερα δεν μπορούν να αποπληρώσουν τα χρέη τους και βρίσκονται σε πραγματική αδυναμία, λόγω της κρίσης.

Σύμφωνα με τον υπουργό, με τη συγκεκριμένη τροπολογία επιδοκιμάζονται οι συνεπείς φορολογούμενοι, οι οποίοι επέλεξαν να ενταχθούν σε ρύθμιση και ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της.

Ο κ.Χαρδούβελης επεσήμανε ωστόσο ότι παραμένει η δέσμευση της κυβέρνησης για την ενίσχυση των μέτρων συμμόρφωσης και ελέγχου για τους μεγάλους οφειλέτες ανακοινώνοντας σειρά δράσεων, όπως η βελτίωση του μηχανισμού παρακολούθησης των μεγάλων χρεών, με τη συνδρομή του ΚΕΦΟΜΕΠ (Κέντρο Ελέγχου Φορολογ��ύμενων Μεγάλου Πλούτου), με την ενσωμάτωση στοιχείων απο τις ΔΟΥ και στοιχείων από τα πιστωτικά ιδρύματα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top