Βενιζέλος: «Η ρύθμιση για τα ληξιπρόθεσμα θα έρθει τάχιστα»

Δεν υπάρχει σχέδιο Β’ για παραμονή στο μνημόνιο» υποστήριξε

Δεν αλλάζει ο προγραμματισμός της κυβέρνησης σχετικά με την έξοδο από το μνημόνιο με την προγραμματισμένη για τις 18/12/2014 ολοκλήρωση της αξιολόγησης από την τρόικα, υποστήριξε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος, μετά τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο κ. Βενιζέλος παραδέχθηκε ότι σημείο-κλειδί είναι η έκθεση της τρόικας, αλλά διαβεβαίωσε ότι όλα προχωρούν κανονικά και δεν υπάρχει σχέδιο Β από την κυβέρνηση για παραμονή στο μνημόνιο. « Η αξιολόγηση θα γίνει κανονικά, μέχρι τις 18/12 θα έχουν γίνει όλα, υπάρχουν σχετικές προβλέψεις» τόνισε για το ζήτημα.

Για το εργασιακό και το ασφαλιστικό ανέφερε ότι δεν υπάρχει λόγος να ανοίξουν τώρα και πρόσθεσε ότι προέχει η ρύθμιση για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές και τα κόκκινα δάνεια. «Η ρύθμιση για τα ληξιπρόθεσμα θα έρθει τάχιστα και όταν λέω τάχιστα το εννοώ» ανακοίνωσε μάλιστα στη συνέχεια ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.

«Δεν θα τινάξει τίποτα τα πράγματα στον αέρα» δήλωσε κατά την έξοδό του από το Μέγαρο Μαξίμου και ο υπουργός Οικονομικών κ. Γκίκας Χαρδούβελης, ο οποίος ανέφερε ότι σε λίγες ώρες θα έρθει η ρύθμιση για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές στη Βουλή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top