Φ. Πιπιλή: «Να πέσουμε μαχόμενοι με αξιοπρέπεια στον αγώνα για τις μεταρρυθμίσεις»

Τα έχωσε σε Μαντά και Φωτίου για το ΕΚΠΑ

Φ. Πιπιλή: «Να πέσουμε μαχόμενοι με αξιοπρέπεια στον αγώνα για τις μεταρρυθμίσεις»

​Πυρά εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και ειδικά εναντίον των τριών βουλευτών του, τους οποίους ο πρύτανης του ΕΚΠΑ κατηγόρησε ότι υποκίνησαν τις καταλήψεις στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, εξαπέλυσε η βουλευτής της ΝΔ, Φ. Πιπιλή, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ κι ας το πάρουν όλοι χαμπάρι, να θυμηθούμε τι γινόταν με τις αγριότητες του ΣΥΡΙΖΑ του 4%», είπε η κα Πιπιλή και πρόσθεσε:

«Ο κ. Μαντάς με την κ. Φωτίου πήγαν να μπουν με τον τσαμπουκά στο ΕΚΠΑ. Ο κ. Μαντάς άδειασε την κ. Φωτίου, λέγοντας πολύ προσεκτικά ότι και τα πανεπιστήμια πρέπει να ελέγχονται. Αυτή η ασυδοσία πρέπει να σταματήσει, η κ. Φωτίου είπε ότι κλειδώνουν τους υπαλλήλους όπου φυλάσσονται οι είσοδοι κι ότι οι υπάλληλοι κινδυνεύουν να καούν όλοι ζωντανοί».

Μάλιστα δεν δίστασε να προτείνει την αλλαγή στον συνδικαλιστικό νόμο που έχει ήδη έτοιμες ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κ. Μητσοτάκης.

«Λέω συνέχεια να φέρει η κυβέρνηση τις αλλαγές στον συνδικαλιστικό νόμο που έχει έτοιμο ο Κυριάκος Μητσοτάκης κι ας έλθουν οι εναπομείναντες παλαιοπασόκοι που είναι ακόμη στο ΠΑΣΟΚ να τις καταψηφίσουν διατηρώντας ένα νόμο που προβλέπει να μην εργάζονται ποτέ οι συνδικαλιστές. Προτιμώ ν�� πέσουμε μαχόμενοι με αξιοπρέπεια στον αγώνα για τις μεταρρυθμίσεις», είπε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top