Κωνσταντινόπουλος: όσοι ετοιμάζονται για εκλογές ας κάνουν υπομονή

«Το μέλλον της κυβέρνησης εξαρτάται από το αν θα βγει η χώρα στο ξέφωτο»

Κωνσταντινόπουλος: όσοι ετοιμάζονται για εκλογές ας κάνουν υπομονή

«Όσοι μιλούν για αποτυχίες και ετοιμάζονται για εκλογές, εξουσίες με όπλο την ανευθυνότητα και την κινδυνολογία, ας κάνουν υπομονή μερικών μηνών. Τους λέω, πάντως, ότι η χώρα, όπως ελπίζουν, δεν θα αποτύχει. Πρέπει να γνωρίζουν όλοι ότι η "προσδοκία" εύκολα μετατρέπεται σε "τιμωρία"» σημειώνει ο κ. Κωνσταντινόπουλος, σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ εκφράζοντας τη λύπη του γιατί -όπως λέει- «ένα κομμάτι της Αριστεράς σε αυτή τη χώρα, μετέρχεται άθλιες μεθόδους, που στο παρελθόν είχε υποστεί και είχαμε καταδικάσει όσοι αρνούμαστε να κατεβάσουμε το επίπεδο της Δημοκρατίας στον βούρκο».

«Το μέλλον αυτής της κυβέρνησης, εξαρτάται από το αν καταφέρει, το προσεχές διάστημα να βγάλει τη χώρα στο ξέφωτο» τονίζει ακόμη ο υφυπουργός Ανάπτυξης.

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος υπογραμμίζει: «Βρισκόμαστε σε μία εξαιρετικά κρίσιμη περίοδο διαπραγματεύσεων και αποφάσεων που θα κρίνουν το μέλλον της χώρας. Είμαστε σε πολύ καλύτερη θέση και συνθήκες από το 2011-12, με πλεόνασμα, εξισορρόπηση των δίδυμων ελλειμμάτων, αλλά υπάρχει ακόμα δρόμος μπροστά μας, για να υποστηρίξουμε ότι έχουμε ξεφύγει οριστικά από την κρίση και τις αιτίες που την δημιούργησαν. Είναι η ώρα που άπαντες έχουμε υποχρέωση στην αλήθεια, την κατάθεση συγκεκριμένων και εφαρμόσιμων στην πράξη σχεδίων, είναι και η ώρα της συνεννόησης».

Σχετικά με τα χαμηλά δημοσκοπικά ποσοστά του ΠΑΣΟΚ, ο υφυπουργός σχολιάζει: «Η δημοκρατική παράταξη στις κάλπες των ευρωεκλογών διέψευσε τις δημοσκοπήσεις. Αυτό εκτιμώ ότι θα γίνει και στην κάλπη των εθνικών εκλογών, υπό την προϋπόθεση ότι θα αφήσουμε κατά μέρους προσωπικές στρατηγικές και θα συστρατευθούμε στη δημιουργία της νέας δημοκρατικής και προοδευτικής παράταξης, που υλοποιείται με πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top