Σε βαρύ κλίμα το τελευταίο αντίο στον Γιάννη Χαραλαμπόπουλο

«Το ΠΑΣΟΚ αποχαιρετά ένα ιστορικό ηγετικό του στέλεχος», είπε ο Ε. Βενιζέλος

Σε βαρύ κλίμα το τελευταίο αντίο στον Γιάννη Χαραλαμπόπουλο

​Το τελευταίο αντίo στον πρώην υπουργό των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, Γιάννη Χαραλαμπόπουλο είπαν σήμερα στον Ιερό Ναό Διονυσίου του Αρεοπαγίτου, φίλοι, συγγενείς και συναγωνιστές του.

kideia-xaralampopoulou-1.jpg

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ε. Βενιζέλος, απηύθυνε τον τελευταίο χαιρετισμό στον Γιάννη Χαραλαμπόπουλο, ενώ παρόντες στην εξόδιο ακολουθία ήταν ο πρόεδρος της Βουλής, Β. Μεϊμαράκης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Α. Τσίπρας, ο πρώην πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης, σύσσωμη η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, καθώς επίσης και η διπλωματική αντιπροσωπεία της Παλαιστίνης.

kideia-xaralampopoulou-3.jpg

«Το ΠΑΣΟΚ αποχαιρετά σήμερα έναν άνθρωπο που τίμησε την παράταξη, που ταυτίστηκε μαζί της, που της προσέφερε με ανιδιοτέλεια τους αγώνες μιας ολόκληρης ζωής. Αποχαιρετά ένα ιστορικό ηγετικό του στέλεχος που δίκαια προσέλαβε εμβληματικές διαστάσεις, καθώς γεφύρωσε την Αντίσταση κατά των κατακτητών με τον Ανένδοτο, την αντίσταση κατά της δικτατορίας με τη Μεταπολίτευση, τη Μεταπολίτευση με την Αλλαγή. Ο Γιάννης Χαραλαμπόπουλος ήταν πάντα ο ''ιδανικός στρατιώτης'', κατά κυριολεξία και μεταφορικά», είπε ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ.

kideia-xaralampopoulou-6.jpg

Ο Γιάννης Χαραλαμπόπουλος, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 92 ετών και κηδεύτηκε με τιμές εν ενεργεία υπουργού Εθνικής Άμυνας στο νεκροταφείο του Ζωγράφου, μετά από απόφαση του νυν υπουργού, Δ. Αβραμόπουλου.

kideia-xaralampopoulou-2.jpg

kideia-xaralampopoulou-5.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top