Κούρκουλα(υπουργός επί Σημίτη):Ο κάθε Έλληνας ήταν ένας μικρός Τσοχατζόπουλος

Σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και τους Πασόκους που τον στηρίζουν-Εύσημα από Άδωνι

Κούρκουλα(υπουργός επί Σημίτη):Ο κάθε Έλληνας ήταν ένας μικρός Τσοχατζόπουλος

​Την ώρα που στο ΠΑΣΟΚ, Βενιζελικοί και Παπανδρεϊκοί έχουν βγάλει τα μαχαίρια με αφορμή την ανακοίνωση της «Κίνησης των 75» μια κυρία επιστρέφει από τα παλιά και έρχεται να ανάψει νέα φωτιά σε… «πράσινους» και όχι μόνο ψηφοφόρους!

Η πρώην βουλευτής και υπουργός επί κυβερνήσεων Σημίτη σε συνέντευξη της στην "Εφημερίδα των Συντακτών" είπε πως "όλοι οι Έλληνες κρύβουν μέσα τους έναν... μικρό Άκη Τσοχατζόπουλο!"

«Μη σας φανεί ακραίο αλλά μήπως ο κάθε Έλληνας δεν ήταν ένας μικρός μικρός μικρός "Τσοχατζόπουλος"; Δήλωσε κανείς την πραγματική αξία του σπιτιού που αγόρασε; Δεν είμαστε ένας βαθιά αλλοτριωμένος λαός;», αναρωτήθηκε η κ.Κούρκουλα, ενώ αναφερόμενη στο ΠΑΣΟΚ δήλωσε μεταξύ άλλων πως «το αλλοτριωμένο κομμάτι του στηρίζει τώρα το ΣΥΡΙΖΑ».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ένα άγνωστο κόμμα αλλά η συνέχεια του σάπιου συστήματος», είπε η κ.Κούρκουλα και αναφέ��θηκε στο «βαθύ, παρακμιακό ΠΑΣΟΚ» που έτρωγε από το κράτος και τώρα διεκδικεί την εξουσία, ενώ μιλώντας για τον εαυτό της η ίδια δήλωσε «περαστική από την πολιτική».

Μπορεί στην Χαριλάου Τρικούπη και την Κουμουνδούρου κάποιοι να ξίνισαν με την κ.Κούρκουλα, ωστόσο δεν συνέβη το ίδιο και με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος μέσω του λογαριασμού του στο Twitter, έγραψε: «Μεγάλες αλήθειες από την κ. Κούρκουλα».

adonnoukos.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top