Παραίτηση Παπούλια και εκλογές ζητά ο Καμμένος

Τι όρους θέτει για συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ

Παραίτηση Παπούλια και εκλογές ζητά ο Καμμένος

​Την παραίτηση του Κάρολου Παπούλια ώστε να ανοίξει ο δρόμος για εκλογές ζητά ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, ενώ μιλά και για το ενδεχόμενο συνύπαρξης με τον ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία.

«Ο κ. Παπούλιας θα μπορούσε να διευκολύνει. Τόσα αντισυνταγματικά νομοσχέδια υπέγραψε. Τόσες Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου. Ας παραιτηθεί λίγο νωρίτερα από το τυπικό τέλος της θητείας του, ώστε να σταματήσει αυτή η διαλυτική κατάσταση και να πάμε σύντομα σε εκλογές και σε εκλογή Προέδρου. Νομίζω αυτό θα ήταν ωφέλιμο για τον τόπο», λέει ο κ. Καμμένος.

Υποστηρίζοντας ότι οι πρόωρες εκλογές είναι βέβαιες, ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ και θέτει ως όρους: την κατάργηση του Μν��μονίου, το κούρεμα του δημοσίου και ιδιωτικού χρέους, τη μείωση των φόρων, την κατάργηση της συνθήκης Δουβλίνο 2, την προάσπιση των εθνικών θεμάτων, στο Σκοπιανό, στο Αιγαίο και στην Κύπρο και την προάσπιση της Ορθόδοξης Εκκλησίας.

Τέλος, σε ερώτηση εάν γνωρίζει ότι έγιναν προσπάθειες εξαγοράς βουλευτών για την προεδρική εκλογή, απαντά: «δεν το γνωρίζω. Αλλά δεν μπορώ να το αποκλείσω. Εμφανείς πιέσεις γίνονται, όπως σας είπα. Με απειλές ελέγχου του ΣΔΟΕ. Τώρα, εάν γίνεται και απόπειρα εξαγοράς, αυτό για να αποδειχθεί πρέπει γίνει καταγγελία».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top