Καταγγελία για σοβαρό επεισόδιο Καμμένου με υπάλληλο του αεροδρομίου Χανίων

Αρνήθηκε τον έλεγχο και έβρισε εργαζόμενο; πρώτη ανάρτηση: 18-10-2014

Καταγγελία για σοβαρό επεισόδιο Καμμένου με υπάλληλο του αεροδρομίου Χανίων

Πανικός επικράτησε το απόγευμα της Παρασκευής στο Αεροδρόμιο Χανίων μετά από επεισόδιο που σημειώθηκε με πρωταγωνιστή τον Πάνο Καμμένο.

Σύμφωνα με καταγγελίες, όλα άρχισαν όταν εργαζόμενος στην ασφάλεια του Αερολιμένα ζήτησε από τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων να σταματήσει για έλεγχο και εκείνος αρνήθηκε, απευθυνόμενος μάλιστα με έντονο ύφος και βαριές κουβέντες σε βάρος του.

Η φραστική επίθεση του κ. Καμμένου συνεχίστηκε ακόμα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, και όταν ο υπάλληλος του εξήγησε ότι απλά κάνει τη δουλειά του και ότι οφείλει να πραγματοποιήσει τον έλεγχο όπως ορίζει ο νόμος.

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες πληροφορίες, ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, δεν αρκέστηκε στους βαρείς χαρακτηρισμούς αλλά προχώρησε και ένα βήμα παρακάτω, απειλώντας τον υπάλληλο του Αερολιμένα, ότι θα χάσει την θέση του σαν υπάλληλος ασφαλείας.

Την ίδια ώρα, από την πλευρά του ο κ. Καμένος υποστήριξε σε δηλώσεις του στο flashnews ότι δεν αρνήθηκε τον έλεγχο αλλά τον τρόπο που επιχείρησαν να γίνει αυτός. Πιο συγκεκριμένα ανέφερε ότι: "Ο έλεγχος έγινε κανονικά απλά δεν έγινε στο δρόμο, έγινε στα προβλεπόμενα σημεία. Δεν έγινε δηλαδή στην είσοδο του Αεροδρομίου που ζητούσαν αλλά εκεί που ελέγχονται όλοι, στο παραβάν".

"Οι υπάλληλοι της security, μας ζήτησαν να κάνουν έλεγχο στη μέση του δρόμου και τους είπαμε ότι δεν δεχόμαστε τον έλεγχο στη μέση του δρόμου" συνέχισε ο κ. Καμμένος και πρόσθεσε: "Κάναμε έλεγχο κανονικά στην πύλη που κάνουν όλοι έλεγχο με τους security και όχι με τους πορτιέρηδες της πόρτας της πλαϊνής"

"Έλεγχος στη μέση του δρόμου, χωρίς να υπάρχει πύλη ελέγχου, χωρίς να υπάρχει παραβάν δεν γίνεται από κανένα" συμπλήρωσε. "Κάναμε έλεγχο κανονικά εν συνεχεία στο Αεροδρόμιο μέσα, όπως κάνουνε όλοι οι επιβάτες" κατέληξε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top