Ο Κασιδιάρης επιτίθεται στον Ντογιάκο μέσα από την φυλακή (ΗΧΗΤΙΚΟ)

«Είναι υποχείριο του Σαμαρά. Το ομολογεί και ο Μπαλτάκος»

​Σφοδρή επίθεση στον εισαγγελέα Εφετών, Ισίδωρο Ντογιάκο, με αφορμή την εισήγησή του προς το Συμβούλιο Εφετών Αθήνας για την παραπομπή στο εδώλιο του κατηγορούμενου σύσσωμης της κοινοβουλευτικής ομάδας της Χρυσής Αυγής για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος του κόμματος Ηλίας Κασιδιάρης.

«Ο Ντογιάκος είναι υποχείριο του Σαμαρά, σε διατεταγμένη υπηρεσία, με την εντολή να κλείσει παράνομα στη φυλακή τους Βουλευτές της Χρυσής Αυγής, για να πάρει ψήφους η Νέα Δημοκρατία. Αυτό δεν το λέω μόνο εγώ, δεν το ξέρουνε μόνο όλοι οι δικαστές, το ομολογεί και ο Μπαλτάκος, το δεξί χέρι του Σαμαρά επί 20 χρόνια», τονίζει ο προφυλακισμένος βουλευτής του ακροδεξιού κόμματος και στον ίδιο τόνο συνεχίζει ….

«Ο Ντογιάκος είναι ο περίφημος «Παναθηναϊκάκιας», έτσι τον αποκαλεί ο Σαμαράς όταν διαβιβάζει τηλεφωνικά τις εντολές του. Στις 700 σελίδες της πρότασής του δεν υπάρχει ούτε μισό στοιχείο που να εμπλέκει Βουλευτές μας σε οποιαδήποτε έκνομη πράξη. Δυστυχώς σε αυτή την άθλια σκευωρία κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας, βρέθηκαν δικαστικοί πρόθυμοι να εγκληματήσουν και να ξεπουληθούν στην ανθελληνική εξουσία» .

Ακούστε το ΗΧΗΤΙΚΟ

Δείτε επίσης: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΡΕ-ΚΑΡΕ την δολοφονία του Φύσσα, όπως την περιγράφει ο εισαγγελέας Ντογιάκος!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top