Καμμέ��ος: Βουλευτές των ΑΝΕΛ έχουν δεχθεί πιέσεις από το ΣΔΟΕ

«Θα δώσω συγκεκριμένα στοιχεία στη Δικαιοσύνη»

Καμμένος: Βουλευτές των ΑΝΕΛ έχουν δεχθεί πιέσεις από το ΣΔΟΕ
Για πιέσεις του ΣΔΟΕ σε βουλευτές των ΑΝΕΛ τις οποίες πρέπει να ερευνήσει η Δικαιοσύνη έκανε λόγο ο Πάνος Καμμένος στο Πρωινό ΑΝΤ1.

«Ασκήθηκαν πιέσεις από το ΣΔΟΕ. Γινόταν ένας έλεγχος και έβγαινε καθαρός. Την επόμενη μέρα, νέος έλεγχος! Τη μεθεπόμενη, και νέος έλεγχος! Και εμπλέκονταν και υπηρεσίες χωρίς αρμοδιότητα» σημείωσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Μαρίνα Χρυσοβελώνη «δέχθηκε 5 επισκέψεις, την ώρα που είχε ήδη ελεγχθεί και δεν είναι κάποια μεγάλη δικηγόρος που να δικαιολογούσε τόσους ελέγχους». Ο ίδιος ανέφερε και το όνομα του Κώστα Γιοβανόπουλου που ανεξαρτητοποιήθηκε από την ΚΟ των ΑΝΕΛ.

«Εγώ θα δώσω στοιχεία συγκεκριμένα. Δεν ξέρω αν έφυγαν (σ.σ.: από την ΚΟ των ΑΝΕΛ) λόγω πιέσεων. Αυτό θα το βρει η Δικαιοσύνη» σημείωσε ο κ. Καμμένος, ο οποίος έχει κληθεί να καταθέσει για τις καταγγελίες για χρηματισμό βουλευτών.

Τέλος, ο κ. Καμμένος προανήγγειλε πως θα δώσει και νέα στοιχεία αναφορικά με τις κατασκευασμένες κατηγορίες εις βάρος στελεχών των ΑΝΕΛ. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top