Κατρούγκαλος: Η σήψη της πολιτικής ζωής δεν αντιμετωπίζεται με εισαγγελέα

«Προσπαθούν να αλλάξουν ατζέντα με το θόρυβο γύρω από τον Σκουρλέτη»

Κατρούγκαλος: Η σήψη της πολιτικής ζωής δεν αντιμετωπίζεται με εισαγγελέα
Με τη φράση «προσπαθούν να αλλάξουν την ατζέντα» σχολίασε ο Γιώργος Κατρούγκαλος το θόρυβο γύρω από τις δηλώσεις του Πάνου Σκουρλέτη περί χρηματισμού βουλευτών.

«Ο θόρυβος είναι αδικαιολόγητος γιατί είχαν προηγηθεί ανάλογες δηλώσεις, όπως του κ. Τατσόπουλου, του κ. Χρυσοχοΐδη. Όταν υπάρχει μια περιρρέουσα ατμόσφαιρα, γιατί αποδίδεται στον κ. Σκουρλέτη η όλη ιστορία; Η απάντηση είναι απλή: Ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται. Προσπαθούν να αλλάξουν την ατζέντα» ση��είωσε στον ραδιοσταθμό «Στο Κόκκινο» ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η σήψη της πολιτικής ζωής δεν αντιμετωπίζεται με εισαγγελέα, αλλά μόνο με τις εκλογές. Και κυρίως να μην τα ανεχόμαστε όλοι από κάτω, γιατί δεν μας αξίζουν» πρόσθεσε ο συνταγματολόγος.

Ο κ. Κατρούγκαλος σχολίασε και το επιχείρημα της Χρυσής Αυγής για εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας με 175 βουλευτές κάνοντας λόγο για αστεϊσμό με κομπογιαννίτικη λογική και τονίζοντας πως «δεν υπάρχει συνταγματολόγος που να υποστηρίξει τέτοιο επιχείρημα». Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top