Σκληρή απάντηση Βούλτεψη στον Σκουρλέτη: «Όποιος έχει τη λάσπη, λασπώνει»

Στα άκρα η αντιπαράθεση ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ

Σκληρή απάντηση Βούλτεψη στον Σκουρλέτη: «Όποιος έχει τη λάσπη, λασπώνει»

​Αμέσως ήρθε η απάντηση από την κυβερνητική εκπρόσωπο Σ. Βούλτεψη στη δήλωση του Πάνου Σκουρλέτη πως «όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται», αναφορικά με την κόντρα που έχει ξεσπάσει με τα υπονοούμενα και τα καρφιά περί χρηματισμού υπουργών για να επιτευχθεί η εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Η κα Βούλτεψη, μιλώντας στην εκπομπή ΣΚΑΪ Τώρα, έκανε λόγο για «σχέδιο ανωμαλίας» που εξυφαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ και για «ακτιβισμό λάσπης» από την πλευρά της Κουμουνδούρου.

«Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται και όποιος έχει τη λάσπη λασπώνει», είπε η κυβερνητική εκπρόσωπος, χαρακτηρίζοντας τον Π. Σκουρλέτη, «λασπολόγο».

«Αυτή η συμπεριφορά είναι πρωτοφανής στην Ευρώπη και στον κόσμο. Μόνο ο Μπέπε Γκρίλο έχει παρόμοια. Δεν είναι συμπεριφορά αυτή. Αποτελεί περιφρόνηση προς το δημοκρατικό πολίτευμα και τον κοινοβουλευτισμό. Ο ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε ακτιβισμό του πεζοδρομίου, που δεν ξεσήκωσε τα πλήθη και τώρα πέρασε στον ακτιβισμό της λάσπης. Προσπαθούν να στοχοποιήσουν ανθρώπους, να τους λασπώσουν, ώστε ο λαός να έχει στο νου του ότι ο βουλευτής ψήφισε για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, όχι επειδή θέλει τη σταθερότητα της χώρας, αλλά επειδή χρηματίστηκε. Είναι σχέδιο ανωμαλίας», τόνισε.

Μάλιστα, η κα Βούλτεψη ξέσπασε εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και κατηγόρησε τα στελέχη του ότι προκαλούν την αποσταθεροποίηση της χώρας.

«Είναι καλό μήνυμα για τις αγορές όταν λέει ο πρόεδρος του Eurogroup για πρόωρες εκλογές; Η διαρκής δυσωδία στη χώρα είναι καλό μήνυμα; Με τον ΣΥΡΙΖΑ μας χωρίζει άβυσσος, δεν συμφωνούμε σε τίποτα, δεν ξέρει τι θα κάνει με το χρέος. Ποιος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ που δεν μας εξουσιοδοτεί για συμφωνία; Έχει στα χέρια του ποσοστό;», αναρωτήθηκε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top