Παπαμιμίκος: Η μάχη ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ θα κριθεί στο 90’

«Ο Σαμαράς θα προτείνει για ΠτΔ πρόσωπο ευρύτερης αποδοχής»

Παπαμιμίκος: Η μάχη ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ θα κριθεί στο 90’
Με ποδοσφαιρικούς όρους αναφέρθηκε στη μάχη ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για την πρώτη θέση στις επόμενες εκλογές (όποτε γίνουν) ο Ανδρέας Παπαμιμίκος.

«Αδιαμφισβήτητα παρακολουθούμε τις δημοσκοπήσεις. Το αποτέλεσμα όμως κάθε αγώνα κρίνεται στο 90’. Όχι στην προθέρμανση, ούτε καν στο ημίχρονο. Έχουμε διανύσει μία διαδρομή που περιελάμβανε δύσκολες αποφάσεις, ωστόσο όλοι μας κρινόμαστε στο τέλος της. Εκεί που απέναντι στις ανεύθυνες υποσχέσεις και το «όλα σε όλους», θα αντιπαραβάλουμε την έξοδο από τα μνημόνια, την αλλαγή στην καθημερινότητα και το όραμά μας για το μέλλον» σημείωσε ο γραμματέας της ΝΔ.

Αναφερόμενος στην εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο κ. Παπαμιμίκος τόνισε πως «θα μπορούσε να είναι ένα μη πο��ιτικό πρόσωπο» ενώ σημείωσε πως «ο Αντώνης Σαμαράς θα προτείνει πρόσωπο ευρύτερης αποδοχής, και τότε τα κόμματα και ο κάθε βουλευτής, θα αναλάβουν τις ευθύνες τους».

Ο γραμματέας της ΝΔ έκανε λόγο για έναν πρωθυπουργό «που μιλάει λίγο και εργάζεται πολύ» προκειμένου «να μην τιναχτούν στον αέρα οι θυσίες που όλοι κάναμε», ενώ υπογράμμισε πως όλοι έχουν ευθύνες για τη σημερινή κατάσταση, συμπεριλαμβανομένου του κόμματός του, ωστόσο αυτό που έχει σημασία τώρα είναι «να καταλάβουμε τι έφταιξε και να προχωρήσουμε μπροστά». Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top