Μ. Ταμήλος: «Δεν θα ψηφίσω για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, όποιον μου πει η ΝΔ»

«Μας έχουν προειδοποιήσει ότι τα τηλέφωνά μας μπορεί να παρακολουθούνται»

Μ. Ταμήλος: «Δεν θα ψηφίσω για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, όποιον μου πει η ΝΔ»

Σε νέες καταγγελίες, προχώρησαν σήμερα ο βουλευτής της ΝΔ, Μ. Ταμήλος και ο ανεξάρτητος βουλευτής, Β. Οικονόμου, ότι παρακολουθούνται τα τηλέφωνα των βουλευτών.

«Κυκλοφορεί κι ένα βαλιτσάκι της ΕΥΠ που τα καταγράφει όλα. Τα σκανάρει όλα… το θέμα είναι τι βγαίνει. Εγώ το έχω δεδομένο ότι παρακολουθούν το τηλέφωνό μου», είπε ο κ. Οικονόμου για να προσθέσει στις δηλώσεις του ο Μ. Ταμήλος:

«Πάντως, οι βουλευτές έχουμε προειδοποιηθεί ότι τα τηλέφωνά μας πιθανόν να παρακολουθούνται. Ξέρουμε πολύ καλά ότι όλοι, όσοι έχουν κάποια σχέση εξουσίας παρακολουθούνται».

Μάλιστα ο βουλευτής της ��Δ, με αφορμή την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, πέταξε κι άλλη βόμβα, καθώς είπε ότι δεν είναι σίγουρος ότι θα ψηφίσει τον πρόεδρο που θα υποδείξει η ΝΔ.

«Δεν θα ψηφίσω για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, όποιον μου πει η ΝΔ, αλλά όποιον κρίνω εγώ ότι έχει τα κατάλληλα προσόντα. Το πρόσωπο θα παίξει ρόλο», τόνισε με νόημα, προκαλώντας σίγουρα πονοκέφαλο στον κυβερνητικό συνασπισμό που προσπαθεί με νύχια και με δόντια να συγκεντρώσει τους 180 βουλευτές που απαιτούνται για την προεδρική εκλογή.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top