Υπό διάλυση η ΔΗΜΑΡ: «Μυστικός δείπνος» από Ρεπούση για συνεργασία με ΣΥΡΙΖΑ!

Στο τραπέζι ακόμη και η αυτονόμηση ολόκληρης της ΚΟ!

Υπό διάλυση η ΔΗΜΑΡ: «Μυστικός δείπνος» από Ρεπούση για συνεργασία με ΣΥΡΙΖΑ!
Υπό διάλυση δείχνει να βρίσκεται η ΔΗΜΑΡ λίγες ημέρες μετά το συνέδριο και την επανεκλογή του Φώτη Κουβέλη.

Ήδη, η Νίκη Φούντα φέρεται να είναι ένα βήμα πριν την ανεξαρτητοποίηση της, την ώρα που σε συνέντευξή της τονίζει πως για το θέμα του Προέδρου της Δημοκρατίας θα κινηθεί με βάση το πρόσωπο και με σεβασμό στο Σύνταγμα.

Η βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, πάντως, δεν είναι η μοναδική που σκέφτεται την αποχώρηση από το κόμμα. Υπό σκέψη να αποχωρήσουν από τη ΔΗΜΑΡ και να ανεξαρτητοποιηθούν είναι και άλλα μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος που διαφωνούν με τις επιλογές ��ου Φώτη Κουβέλη.

Σε «μυστικό δείπνο» που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Πέμπτη στο σπίτι της Μαρίας Ρεπούση όπου παρευρέθηκαν όλοι οι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ, εκτός της Μαρίας Γιαννακάκη, συζητήθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν τη λειτουργία του κόμματος και της ΚΟ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μαρία Ρεπούση και η Ασημίνα Ξηροτύρη φαίνεται να φλερτάρουν με την ιδέα της ανεξαρτητοποίησης καθώς υποστηρίζουν τη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ο Γιάννης Πανούσης εξαπέλυσε τα βέλη του κατά του Φώτη Κουβέλη προτείνοντας στο πλαίσιο της συζήτησης με τους άλλους βουλευτές, ακόμα και την αυτονόμηση του συνόλου της ΚΟ από το κόμμα, η οποία όμως απορρίφθηκε από τους παρευρισκόμενους.

Οι βουλευτές αποφάσισαν να ξανασυναντηθούν πριν από την επίσημη συνεδρίαση της ΚΟ την ερχόμενη Τετάρτη, η οποία θα πραγματοποιηθεί παρουσία του Φ. Κουβέλη. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top