Το πολυτάραχο διαζύγιο δηλητήριο της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου

Αλληλοκατηγορίες στο Πρωτοδικείο Ιωαννίνων

​Στο Πρωτοδικείο των Ιωαννίνων, εκδικάζονταν τα ασφαλιστικά μέτρα που έχει καταθέσει η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου κατά του συζύγου της κ.Βασίλη Παπαϊωάνου, σχετικά με την επιμέλεια του παιδιού τους.

Το εν διαστάσει ζευγάρι είχε ολιγόλεπτη συνομιλία προτού ξεκινήσει η εκδίκαση της υπόθεσής του, όμως εντός της δικαστικής αίθουσας τον λόγο πήραν οι δικηγόροι τους και οι μάρτυρες υπεράσπισης: η μητέρα της κυρίας Ασημακοπούλου και ο αδελφός του κ. Παπαϊωάννου.

Η γιαγιά του 11χρονου αγοριού τ��υ ζευγαριού, κατέθεσε πρώτη και υποστήριξε ότι η κόρη της είναι αυτή που έχει αναλάβει ουσιαστικά την ανατροφή του παιδιού, ενώ κατηγόρησε τον γαμπρό της για αδιαφορία.

Στη συνέχεια, πέρασαν στην αντεπίθεση οι δικηγόροι του κυρίου Παπαϊωάνου, οι οποίοι επιχείρησαν να αποδείξουν ότι οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της κυρίας Ασημακοπούλου, δεν της επιτρέπουν να είναι απολύτως αφοσιωμένη στον γιο της αλλά και να διαψεύσουν τους ισχυρισμούς της γιαγιάς περί αδιαφορίας του πατέρα απέναντι στο παιδί του.

Από την πλευρά Παπαϊωάνου κατέθεσε ο αδερφός του, λέγοντας ότι ο μηχανικός έχει ως κύριο μέλημα το παιδί του στο οποίο αφιερώνει όλο του το χρόνο.

Υπενθυμίζεται ότι στα α��φαλιστικά μέτρα κατά του συζύγου της, η κυρία Ασημακοπούλου, τον είχε κατηγορήσει ότι έκλεψε χρήματα από το χρηματοκιβώτιο, ενώ την εκβίαζε ζητώντας της ένας υπέρογκο ποσό (500.000 ευρώ σύμφωνα με όσα κατέθεσε η μητέρα της εκπροσώπου τύπου της ΝΔ), αλλιώς θα κατέστρεφε την πολιτική της καριέρα.

Εκτός από την επιμέλεια του παιδιού, οι δύο πλευρές, δίνουν μάχη και για το ύψος της διατροφής. Μάλιστα κατά την ακροαματική διαδικασία έγιναν φύλλο και φτερό οι φορολογικές τους δηλώσεις, τις οποίες παρουσίασ��ν οι δικηγόροι της κ Παπαϊωάνου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top